fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN OG LAV EJERUDGIFT

Del bolig

Det er en lys og indbydende boligoplevelse, der møder jer, når I tager turen gennem denne toværelses lejlighed, for de 58 kvadratmeter er tydeligt istandsat med stilrene løsninger, og turen rundes af på den skønne altan, som inviterer på både sol og udsigt over skov. I bor lige ud til skovbrynet, for den flotte Geelskov ligger som jeres store baghave, og på altanen kan I derfor sidde med frit udsyn til de høje trækroner, mens I nyder aftensolen.

Selvom udsigten er grøn, bor I samtidig lige midt i byen, for en attraktiv adresse i denne ende af Frederiksdalsvej placerer jer i hjertet af Virum. Det betyder, at gåafstand bliver et nøgleord i jeres nye hverdag, for der er få skridt til både velassorterede supermarkeder, små specialbutikker og så selvfølgelig stationen, der ligger kun 400 meter fra jeres gadedør. Her stopper S-toget, som tager jer direkte mod storbylivet i København, hvis det kunne friste. Jeres nye adresse er altså den perfekte kombination af byliv og natur.

Det er nemt at føle sig hjemme i bebyggelsen, hvor de klassiske 30’er-ejendomme har selskab af store, åbne fællesarealer, der skaber dejligt med luft mellem bygningerne og samtidig giver jer et grønt åndehul lige udenfor døren. Herfra skal I finde vej til 1. sal, hvor lejligheden ligger godt placeret, og hvor hoveddøren åbner op til et hjem med en lys og venlig atmosfære.

Den fine entré giver en smagsprøve på en velholdt og løbende opdateret bolig, og flere eksempler findes på det nydelige badeværelse og ude i køkkenet, hvor I præsenteres for moderne design og rene linjer. Køkkenet står med hvide skabsfronter, der skaber kontrast til det mørke gulv samt fliserne på bagvæggen. Derudover er der indrettet med alt fra rigelig skabsplads til jeres egen vaskemaskine - alle hårde hvidevare er ubrugte. Den gode planløsning fuldendes til slut af soveværelset med den franske altan og af stuen, hvorfra døren leder jer ud til sol og sommer på den vestvendte altan.

Bestil en fremvisning med det samme.  

Frederiksdalsvej 12B, 1. th., 2830 Virum
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter