fbpx
Plantegning Zoom

LYS VILLA MED SPÆNDENDE PLANLØSNING NÆR TAASTRUP HOVEDGADE

Del bolig

LYS VILLA MED SPÆNDENDE PLANLØSNING NÆR TAASTRUP HOVEDGADE

Er I på udkig efter en gedigen murstensvilla, der kan sætte rammerne for en tryg og velfungerende hverdag, og hvor der samtidig er plads til at være sig selv eller sammen? Så skal I se med nu, da vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne enestående rødstensvilla, der blev opført i 1903 og med sit systematiske ydre straks fanger jeres opmærksomhed.

Indenfor bliver I præsenteret for 156 velplaceret kvadratmeter, der udspiller sig på en entré, hvor I kan hænge overtøjet og her finder I ligeledes trappen, der baner vejen til førstesalen. Videre indenfor venter det fine køkken, hvor der er god arbejdsplads til at udfolde de gastronomiske evner og hygge omkring madlavningen med hele familien – og i forbindelse med køkkenet findes et opbevaringsrum med vaske- og tørrefaciliteter. Herfra kan det ene soveværelse tilgås, hvortil der er direkte adgang til hjemmets badeværelse, der viser sig med separat brus, væghængt toilet og fine badeværelsesmøbler med plads til diverse toiletartikler.

Hjemmets stue byder på spændende indretningsmuligheder, flotte gulve samt en charmerende brændeovn, som bidrager til en autentisk atmosfære. For enden af den rektangulære stue nås et disponibelt rum, hvor det strålende lysindfald fremhæver det smukke fletparket, og med loft til kip fremstår rummet let, levende og luftigt.

De resterende kvadratmeter udspiller sig på en særdeles rummelig repos, og herfra er der mulighed for at tilgå yderligere tre store værelser. Udvendigt får I glæde af en 788 kvadratmeter stor matrikel, hvor I finder et stort skur med opbevaringsplads samt en fortryllende havegrund med terrasse, bede og træer.

Med jeres nye adresse flytter I til en sidegade til Taastrup Hovedgade, hvor der emmer af liv og hygge. Langs den brostensbelagte gade kan I gå på opdagelse i diverse butikker, og når shopping-trangen har lagt sig, så nyd en kop kaffe på en af byens caféer. Desuden er der blot 400 meter til Taastrup Station, der nemt forbinder jer med resten af København, og I skal ikke bevæge jer langt for at finde både daginstitution, skole og indkøbsmuligheder.
Fredensvej 12, 2630 Taastrup
Pris:
4.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
788
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1903
Ejerudgift pr. md.
3.416 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter