fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

CHARMERENDE VILLA MED NATURSKØN UDSIGT

Her på Flitsgaards Bakke 8, for enden af et lukket vej i Farendløse, ligger en smuk villa i fantastiske, grønne omgivelser. Huset er et svensk Hjältevad Træhus af typen Larsgården, det er bygget i 2005, og det blev sidst malet i 2014. Den toptunede etplansvilla har udstyret til at dække ethvert behov: den byder på alt, hvad hjertet begærer, for her er amerikanerkøleskab og sauna, centralstøvsuger, solceller på taget, indlagt fibernet Fibia og en parabol med Canal Digital. Boligen er et perfekt hjem til den moderne familie, der sætter pris på effektivitet, smukke naturomgivelser og godt naboskab.

Villaens 190 kvadratmeter er fint fordelt på tre pæne soveværelser, en stor stue i husets centrum, køkken-alrum, bryggers, toilet og badeværelse. Opholdsstuen er udstyret med en Morsø brændeovn, træloft til kip i stuen og store vinduespartier mod syd. Vinduerne inviterer på udsigt til de omkringliggende marker, og samtidig fylder de rummet med en god portion dagslys. Fra stuen er der adgang til det største af værelserne samt til køkken-alrum og bryggers i husets vestlige ende. I det velindrettede køkken er der Samsung- amerikanerkøleskab og alt i hårde hvidevarer samt masser af skuffe- og skabsplads. På den anden side af køkkenet finder I bryggers med ekstra køleskab, vaskemaskine og udgang til haven. I den østlige ende af huset befinder sig et badeværelse med brusekabine, stort badekar og vaskemaskine. Her ligger også saunaen, der har saunaovn af mærket Tylô. Dertil kommer de to soveværelser, velegnede til børneværelser, der begge har god skabsplads og vindue ud mod haven. På loftet er der tilmed to loftsrum, hvoraf det ene har fået lagt gulv.

I villaens omfangsrige have er der frugttræer og frugtbuske, god plads til boldspil og leg, og så er der fra haven adgang til en skolesti. På husets udearealer kan I også finde en dobbelt carport med aflåst skur samt et stort aflåst udhus, og de er sidst blevet malet i henholdsvis 2015 og 2017. Fra stuen får I desuden udgang til en skøn veranda, hvor I virkelig kan lade jer opsluge af udsigten, mens I nyder eftermiddagskaffen eller grillmaden om sommeren. Rundt om haven breder markerne sig ud til alle sider, og for naturelskerne er der garanti for gode løbe- eller vandreruter i det fri. Det yndige hus er ikke bare beliggende i smukke omgivelser, det er også placeret tæt på skole og børneinstitutioner, og bare en kort køretur fra Ringsted, der byder på et væld af supermarkeder og specialbutikker samt bibliotek, svømmehal og togstation med forbindelser til resten af landet.

Hvad mere kan man ønske sig?


Flitsgaards Bakke 8, 4100 Ringsted
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
190
Grund:
2490
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2005
Ejerudgift pr. md.
2.927 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter