fbpx
Plantegning Zoom

I PAGT MED NATUREN - VILLA MED UDSIGT OG MASSER AF CHARME

Del bolig

I PAGT MED NATUREN - VILLA MED UDSIGT OG MASSER AF CHARME

Elverpigerne danser og rådyrene kigger nysgerrigt op, når I nærmer jer en spændende vinkelvilla for enden af et lukket vænge. Som et eventyrligt bud på, hvordan omslaget på familiens fortælling skal se ud, eller hvor pensionisterne i ro og mag kan dyrke deres passion for naturen, er I placeret i idylliske omgivelser med panoramaudsigt over Limfjorden.

Rammerne er nogle af de bedste, I kan komme i nærheden af. Mellem jer og fjorden ligger uopdyrket brakmark, så I har fri udsigt over oceangående skibe og lystsejlerne, ligesom det også er nærliggende selv at begive sig ud på bølgen blå med en fiskestang eller lægge en ruse eller to ud fra vandkanten. Samtidig kan I følge med i trækfuglenes færden til sanglærkens yndige melodi, mens harens lange ører dukker op af græsset i ny og næ. Det er bestemt en adresse, der er naturelskeren værdig.

Lyder det ikke bare dejligt?

Her ligger jeres nye hus så, opført i 1970 med den største fokus på gennemgribende charme. I kommer til at råde over et samlet boligareal på 166 m2 fordelt på to etager og i alle rum gives der løfter om særlige finesser, der er med til at gøre huset unikt - naturligvis med store vinduespartier, så I selv når det regner kan bade i beliggenhedens skær.

I har først en underetage, der byder sig med entré, vinkelstue med brændeovn, køkken, bryggers med skabsplads, værelse og WC, mens der er udgang til den fineste udestue stik mod syd. Dertil kommer overetagen, hvor endnu tre værelser tilgås fra reposen, mens et praktisk badeværelse med brusekabine også slår sine folder her. En arkitektonisk bonus er udgangen til altaner fra to af værelserne. Dag efter dag tegner de smukkeste solnedgange sig i horisonten, mens den enestående panoramaudsigt giver dig et vue over Limfjordens forskellige ansigter.

Og selvom vi i dagevis kunne beskrive alle de vidunderlige aktiver, der er ved de indvendige faciliteter på Fjordvænget 8, så skal vi også lige nå at vende haven. Birketræerne vajer i vinden mens køkkenhaven frister med hjemmedyrkede urter, og når det for alvor er tiltrængt med fred og ro, er der intet bedre end at sidde med en kop varm kaffe i markskellet og nyde naturen fra første parket.

Det er næsten ikke til at tro, men byens lystige gader ligger faktisk kun 10 minutters gang fra jeres nye adresse. Sommerbyen Hals byder velkommen med sang og dans, og uanset, hvad I er til, kan byen leve op til jeres krav. Dagligvarebutikker og småforretninger, skoler og pasningstilbud samt café- og restaurantliv ligger alt sammen side om side, mens kulturen lever i bedste velgående med sommerens skansespil og de berømte markedsdage. Samtidig er der alt godt fra sportens verden, bl.a. med den anerkendte golfbane midt i naturen, mens de bedste badestrande og den hyggelige havnepromenade kæmper om jeres opmærksomhed.

Vi kan vist godt blive enige om, at både bolig og beliggenhed er noget udover det sædvanlige. Velkommen hjem.

Fjordvænget 8, 9370 Hals
Pris:
1.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
866
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
2.880 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter