fbpx
Plantegning Zoom

SKØN ETPLANSVILLA MED UDESTUE OG KIG TIL MARKER – FREDELIG BELIGGENHED

Del bolig

SKØN ETPLANSVILLA MED UDESTUE OG KIG TIL MARKER – FREDELIG BELIGGENHED

Nu kan I blive de heldige indehavere af en etplansvilla fra 1967, der ligger i udkanten af en hyggelig landsby med udsigt til mark og skov. Boligen har en funktionel planløsning, hvor I blandt andet kan glæde jer til en udestue fra 1987 og tre gode værelser – dertil får I med denne ejendom en skøn have med terrasse. Bemærk der er en ekstra grund med på 723 m2 som ligger i umiddelbart tilknytning til haven.

Boligen er opført med et spisekøkken fra 2000, hvor I kan forberede dagens måltider i lyse omgivelser, og den rummelige stue sætter en flot scene for afslapningen i hverdagen. Her giver det brede vinduesparti et kig ud til udestuen, hvorfra I kan besøge haven, så der opstår en flydende overgang mellem ude og inde. Entreen er omdrejningspunktet for boligens soveafdeling, som indeholder tre værelser og et badeværelse fra 2000 med bruseplads og gulvvarme, og derudover finder I et bryggers,  ligeledes med gulvvarme og fra 2008.

På terrassen kan I nyde tilværelsen i sommerhalvåret, og det vil være oplagt at invitere venner og familie forbi til en festlig sammenkomst med grillmad og snak til langt ud på den lyse aften. Haven er anlagt med græsplæne og træer. Desuden er der carport og en godt isoleret hobbyrum med varme. 


Beliggenheden er landlig med nærhed til smuk natur, og I bliver en del af en fredelig bebyggelse, der kun befinder sig ti minutters kørsel fra Ringsted centrum. Den nærmeste skole er Kværkeby Friskole, som blot er tre kilometer væk fra ejendommen, mens det vil være naturligt at benytte daginstitutionerne og indkøbsmulighederne i Ringsted. Placeringen er også god for pendlerne. Der er 5 minutters gang til busholdeplads og det vil tage seks minutter at køre til motorvejsafkørslen ved Borup mod København.

Vi glæder os til at introducere jer til en spændende ejendom med en fredfyldt beliggenhed – kontakt os gerne for en fremvisning.

Bemærk der er indlagt fibernet.

Fjellebrohuse 28, 4100 Ringsted
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
721
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
2.197 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter