fbpx
Plantegning Zoom

UNIK OG CHARMERENDE BOLIG MED STORT KØKKEN/ALRUM PÅ ATTRAKTIV BELIGGENHED MED PARKLIGNEDEN HAVE!

Del bolig

FRA LEJLIGHEDEN ER DER ADGANG TIL KÆMPE FÆLLES PARKLIGENDE OG UNIK HAVE MED MASSER AF PLADS TIL ALT

Nu kan I blive de heldige indehavere af en skøn lejlighed i Fiolstræde, der ligger i en ejendom fra 1809. Boligen fremtræder i pæn og velholdt stand med stukloft i stuen, og det store køkken kan nemt indrettes med en spiseplads.

Det vil være ligetil at flytte ind og etableret et dejligt hjem, og i den stemningsfulde stue kan I skabe et hyggeligt sofahjørne, hvor I kan koble fra efter endt arbejdsdag. I værelset er der plads til både seng og hjemmekontor, mens det rummelige køkken byder på elementer i en minimalistisk stil. De fleste af boligens rum er opført med flotte trægulve, og generelt er der en lys og indbydende atmosfære, som vil være rar at bo i. Desuden består lejligheden af en entre, der giver adgang til et toilet og et badeværelse med en separat bruseniche.

Med til ejendommen hører et skønt gårdmiljø, som byder på et charmerende flisebelagt område nær ved bygningen med rosenbuske og anden beplantning. Herfra kan I også begive jer videre ud i området, hvor et stort haveanlæg åbner sig med græsplæne, legeplads og mindre terrasser, hvor man ikke kan hører byens larm. I har altså rig mulighed for at opholde jer ude og nyde tilværelsen i det fri.

I vil bo i Indre By, hvor forretningslivet er rigt, og de små gader er fulde af sjæl og historie. Der er kun 57 meter til den nærmeste indkøbsmulighed, og I kan gå på opdagelse i byens spisesteder, caféer og forretninger lige uden for jeres dørtrin, mens de kulturelle tilbud også står i kø. Når I har brug for grønne omgivelser, er flere af byens parker lige nærheden - for eksempel kan I gå til Botanisk Have på seks minutter. Dertil er der med denne beliggenhed kun få minutters gang til Nørreport Station, hvorfra I nemt kan komme videre til andre dele af hovedstaden med enten tog, s-tog, metro eller bus.

En dejlig lejlighed med en charmerende beliggenhed - kontakt os gerne for en fremvisning.

Fiolstræde 30, 2., 1171 København K
Pris:
4.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
73
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1809
Ejerudgift pr. md.
3.422 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter