fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET OG VELHOLDT ETPLANS FAMILIEVILLA

Del bolig

Søger I en veldisponeret bolig med plads til hele familien, hvor I får et moderne åbent køkken-alrum, og som bedst af alt er placeret trygt for enden af en lukket vej? Så lad boligjagten tage jer til Finlandsvej!

Familievillaens køkken-alrum og stue ligger i delvis åben forlængelse af hinanden og skaber en fed opdeling af rummene. Køkkenet står med alt i hårde hvidevarer, og en halv kogeø deler rummet op med et oplagt spiseareal på anden side. Så kan I lave mad, mens I hjælper børnene med lektierne. Her kan I også slå et flot sæt dobbeltdøre op til boligens vestvendte og delvist overdækkede flisebelagte terrasse, som skaber en nem overgang mellem ude og inde.

Stuen har en karnap med gulv til loft vinduer og har en dejlig størrelse, der giver jer plads til fed indretning af et afslappende sofaarrangement og stuemiljø, der kommer til at nyde godt af brændeovnens varme på kolde dage. Dertil råder villaen over tre værelser, hvor to af dem ligger i deres egen afdeling med tilstødende badeværelse. Det andet har badeværelse ensuite og er det oplagte master bedroom. Begge badeværelser viser sig i hvide kvadratiske fliser med god skabsplads, hvor det ene har separat bruseniche og det andet badekar. I får også et disponibelt rum med karnap, som oplagt kan indrettes til hjemmekontor eller hobbyrum. Hjemmet kommer også med et solidt bryggers med suveræne vaskefaciliteter og indgang, så børnenes snavsetøj nemt kan tackles.

I får en god for- og baghave, som bliver indkranset så fint af et hvidt stakit. Og uderummet på terrasen står klar til, at I skaber hygge med plads til siddepladser, blomsterkrukker og grill, der kan stå under den overdækkede terrasse, så I kan grille i alt slags vejr. Haven prydes af sporadisk placeret buske, og en god græsplæne med plads til have- og boldspil for hele familien. I forhaven er der også en god indkørsel til bilen.

I er havnet i et roligt villakvarter for enden af en lukket vej, hvor grønne stisystemer blander sig med godt naboskab, og med legekammerater til ungerne, som alle vil sætte pris på. I kommer til at bo tæt på grønne naturoplevelse, hvor Byparken står klar, når hverdagen kalder på spontane gåture. Og I bor selvfølgelig også tæt på alle hverdagens fornødenheder, hvad end det er indkøb, pasning tilbud, idræt, offentlig transport eller skole.

Velkommen til!


Finlandsvej 25, 4293 Dianalund
Pris:
2.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
159
Grund:
855
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2001
Ejerudgift pr. md.
2.604 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter