fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! EN SOMMERHUSOASE FULD AF SJÆL OG CHARME

Del bolig


Helt tæt på Saltbæk Vig og ikke langt fra Sejerøbugten finder I den hyggelige ferieby, Kaldred, hvor de mange små sommerhusveje ligger i fred, ro og naturskønne rammer. Her er perfekte betingelser for feriedagene, når I ønsker at slappe af og lægge hverdagslivet til side, for her kan I nyde lange gåture i det smukke hedeområde, Vesterlyng, eller I kan besøge Havnsø, hvor havnen summer af liv og glade dage. Der er heller ikke mere end ti minutters køretur til Nordvestsjællands bedste og mest børnevenlige strand, også kaldet Vesterlyng, og her vil dagene flyve afsted i vandkanten, hvor I kan bade eller nyde en picnic i klitterne.

Omgivelserne er altså helt i top og som skabt til de langsomme feriedage, så I er derfor heldige, at der lige nu står et ‘til salg’-skilt ved et af de populære huse i Kaldred - nærmere bestemt ved det fine træhus på Felixvej 9. For enden af en lille, lukket grusvej finder I det gule sommerhus, som ligger ugeneret på en stor grund indrammet af træer og buske i fuldt flor. Huset lyser op i landskabet med sin gule træfacade, og allerede udefra kan I tydeligt fornemme, hvordan det emmer af sjæl og klassisk sommerhuscharme.

Indendøre får I 50 veludnyttede kvadratmeter med den helt rette atmosfære, så der er lagt op til hyggestunder med gode bøger og ild i brændeovnen. Pladsen er udnyttet til punkt og prikke, så huset rummer et nydeligt badeværelse med brus samt to værelser, og dertil kommer opholdsrummene, nemlig køkkenet, hvor der er plads til en spiseafdeling, og stuen, hvor brændeovnen sætter prikken over i’et. I stuen vil de brede vinduer invitere på udsigt til alt det grønne i haven, og når solen skinner, kan I straks slå døren op til den overdækkede terrasse, hvor dagen kan starte med friskbrygget kaffe og hjemmebagte boller. I løbet af dagen kan I følge solen om på husets modsatte side, og undervejs er der også plads til petanque og boldspil på græsset. Skulle solen ikke være fremme kan man altid gøre brug af det i huset indlagte fibernet.

PS. Der er mulighed for tilkøb af nabogrund.

Velkommen til ægte feriestemning hjemme på Felixvej 9.


Felixvej 9, 4593 Eskebjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
50
Grund:
1033
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter