fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ARKITEKTTEGNET VILLA MED UNIK BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til Feldinghus 18, en unik beliggenhed i Holstebro, hvor denne arkitekttegnede villa er kompromisløst opført til murermesteren selv.

Fra gadeplan præsenterer huset sig flot med røde mursten og matchende tegltag, der brydes af bagsidens høje vinduespartier, som får inde- og udelivet til at smelte sammen. Husets spændende opbygning er udført i forskudte plan med en storslået udsigt over åen og engen, der breder sig som det smukkeste baggrundsbillede for tilværelsen.

Indendøre venter der jer en flot og unik bolig, som løbende er vedligeholdt med stor respekt for husets oprindelige udtryk, så I nu kan overtage nøglerne til en flot villa, som ikke opleves magen til. Der er en flot sammenhæng i valget af stil, design og elementer, hvilket særligt kommer til udtryk i køkkenet, baggangen og på badeværelset, som alle har elementer fra Uno Form. Køkkenet fremstår klassisk med en kogezone, der er socialt orienteret mod alrummet og dermed i direkte forbindelse med den hævede terrasse, så I nemt kan udskifte indeliv- med udeliv. I stuen drages I straks af det skønne lysindfald og den prægtige udsigt fra de høje ruder, der ligger i vinkel mod syd og åbner op for et frit udsyn over den smukkeste natur, hvis fine farver skifter i takt med årstiderne. Imens sætter brændeovnen den helt rigtige, hyggelige stemning i rummet. Planløsningen fortsætter med et gæstetoilet og et soveværelse, der er oplagt som forældreafdeling. I husets modsatte ende og øvre plan ligger en børneafdeling, som består af tre værelser og et brusebadeværelse med separat bruseniche og dobbelt håndvask. Husets øvre plan afsluttes med et bryggers med vaskefaciliteter, mens stueplan byder på endnu et soveværelse og en stue. Her er endvidere egen indgang, hvilket gør etagen perfekt som teenageafdeling, kontor, hobbyrum eller noget helt fjerde. Endvidere er her teknikrum, viktualierum og cykelkælder, som giver jer nogle super gode opbevaringsmuligheder.

Der venter jer et dejligt udeliv i baghaven, hvor terrassens høje placering endnu engang forkæler jer med et sublimt syn over det henrivende landskab, der indbyder til et roligt afbræk i dagligdagen. Som ekstra herlighedsværdi løber Vegen Å for enden af græsplænen med både laks og ørred, så I kan fange aftensmaden direkte fra “baghaven”. Endvidere ejes den nærtliggende eng sammen med seks andre grundejere, hvor I kan opleve Skotsk Højlandskvæg, mens Vestre Plantage indbyder til mountainbike- og løbeture.

Huset ligger i et roligt sving på Feldinghus, en lukket villavej, hvor naturen er i højsæde. I kontrast til de grønne arealer og de fredelige omgivelser, så har I også alle Holstebros faciliteter lige ved hånden, så I aldrig er mere end en gå- eller kort cykeltur fra skoler, daginstitutioner, indkøb, spisesteder og alt det, der ellers hører byens liv til. Beliggenheden er helt i top.


Feldinghus 18, 7500 Holstebro
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
227
Grund:
1078
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter