fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN 3-VÆRELSES ANDELSLEJLIGHED MED GENIAL BELIGGENHED I NYKØBING FALSTER

Del bolig

Drømmer du om at bosætte dig midt i en aktiv, skøn by - og samtidigt have en skøn udsigt over Guldborgsund? Så har vi her et rigtig godt bud på dit kommende hjem.

Med beliggenhed lige med i Nykøbing F., har du få minutter til det meste, både indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter, teateroplevelser, sports- og fritidsaktiviteter, uddannelsesinstitution, skole, daginstitution og det meste hvad du ellers har brug for.

I den veldrevne andelsforening her, finder du den totalt indflytningsklare andelslejlighed, som er indrettet med en entré med indbyggede garderobeskabe fra Designa, 2 gode værelser ligeledes med god skabsplads, en skøn stue med flot udsigt til vandet over Guldborgsund, et nyere flisebadeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og ikke mindst et skønt samtalekøkken, som fremstår i moderne og indbydende farver og materialevalg. Der tilhører samtidig et praktisk depotrum til opbevaring ved lejlighedens parkeringsplads.

Du finder som sagt lejligheden her i en veldrevet forening, lige midt i Nykøbing F., med egen parkeringsplads og cykelskur.

Andelen har p.t. endnu ikke vurderet de af sælger udførte forbedringer, hvorfor der tages forbehold for justering i udbuds-/ og maksimalprisen. Forholdet klarlægges inden endelig købsaftale kan indgås.

Fejøgade 27, 2. tv., 4800 Nykøbing F
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
98
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1912
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter