fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STILRENT OG INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MED HAVUDSIGT

Del bolig

Jeres nye boligkapitel kan nu starte på Falkenbergvej 3B. Her udbyder vi nemlig nu et komplet indflytningsklart rækkehus på 93 kvadratmeter - Derudover et værksted og skur. Her er der kombineret æstetik og moderne funktionalitet – selvfølgelig med udsigt helt til det Sydfynske Øhav. Der er mulighed for flexbolig.
Boligen er en ejerbolig i en lille ejerforening med 3 enheder.

Rækkehuset er oprindeligt fra 1850, men gennem renoveret i 2016. Hele boligen fremtræder nemlig i kompromisløs stand, og den veludnyttede planløsning egner sig til små familier såvel som enlige. Og foruden selve boligen venter også en dejlig lille have – her udmærker den overdækkede terrasse sig særligt, og den giver plads til alt fra afslappende stunder til hyggelige grillmiddage. Der ligger også et separat havestykke med til boligen, som vil være perfekt til boldspil eller som køkkenhave.

Så snart I træder indenfor, vil I bemærke den stilrene og minimalistiske indretning, som er gennemgående i hele hjemmet. Stueetagen har en entré med indbygget skabsplads, og dertil kommer et moderne badeværelse samt opholdsrummet, der fungerer som hele husets omdrejningspunkt. Opholdsrummet bades også i lys fra syd og vest med udgang til terrassen. Som prikken over i’et giver køkkenet ideelle rammer om madlavningen, og det er tilmed opført i enkle, hvide elementer med integrerede hårde hvidevarer, hvilket skaber et harmonisk look. Planløsningen afrundes med 1. salen, og heroppe venter to værelser med havudsigt.

Rækkehuset ligger 1,3 km væk fra badestranden Klinten strand. 3 km fra boligen ligger Pipstorn skov, hvor der er etableret shelters, bålhytter, motorikbane og mountainbikespor.

Faaborg er kendt for sin hyggelige, historiske og charmerende atmosfære, og købstaden huser alt det, man har brug for i hverdagen – og mere til.  I får selvfølgelig heller ikke langt til dagligvarebutikker, skole, daginstitutioner og fritidsaktiviteter, ligesom den omkringliggende natur med bl.a. den lange kyststrækning er guld værd året rundt.

Afslutningsvis kan vi pointere, at det tager mindre end 40 minutter at køre ind til midten af Odense, hvilket så siges at være ideelt for pendleren.

Falkenbergvej 3B, 5600 Faaborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
93
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter