fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE LANDSTED MED HESTE MULIGHEDER OG LET ADGANG TIL GRIBSKOV

Del bolig

Denne ejendom emmer af stråtækt charme og naturskønne omgivelser - et sandt idyllisk pusterum!

Boligen er ideelt til den store familie og rummer 194 m2 fordelt i stueplan og 1. salen. Du træder ind i entreen og videre ind i stort lækkert land køkken/alrum med spiseafdeling med gulvvarme og brændeovn samt smeg komfur og amerikanerkøleskab- Franske døre leder dig ind i den store lyse pejsestue med plads til middagsselskaber kombineret med et hyggeligt sofahjørne. Her er splinternyt massivt fyretræsgulv og stuen er nymalet. Fra stuen er der trappe til 1. salen hvor du har to store soveværelser samt enten kontor, walk-in eller småbarnsværelse.

Yderligere to gode værelser har du i stueetagen, det ene endda med egen indgang og en spændende hems samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Derudover anneks på ca. 20 m2 med indlagt vand og el som med fordel kan anvendes til teenageren. Der ligger en byggegodkendelse på nybygning ved siden af Annekset.

Haven folder sig ud med kig til hestefold, plads til spil, trampolin og meget mere. Fra køkken har du udgang til nyanlagt stor træterrasse hvorfra du har smuk udsigt til hestefoldene.

Der er desuden løsdrift bygning med værksted, og folde til to til tre islandske heste. Folden er fornyeligt drænet efter forskrifterne - ja alt dette får du på den 8.414 m2 store grund. Ejendommen opvarmes med effektivt jordvarmeanlæg fra Danfoss samt supplerende med luft til luft varmepumpe i pejsestuen. Der er 2 luft luft anlæg med varme/køl. Det andet er til kontoret/værelse på 1 sal.

Charmerende land ejendom med god plads.

Bestil en fremvisning med det samme

Faksemosevej 30, 3230 Græsted
Pris:
4.450.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
245
Grund:
8410
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1827
Ejerudgift pr. md.
4.719 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter