fbpx
Plantegning Zoom

367 ETAGEMETER! UDSIGTSVILLA MED FLEXSTATUS I SMUK HARMONI MED NATUREN

Del bolig

På Fænøvej får villadrømmene mulighed for at blive kombineret med forkærligheden for naturen. Beliggenheden blandt træernes grønne kroner sidder lige i skabet for jer, der elsker at føle jer som i symbiose med de organiske omgivelser, og det sunde træhus er således også opført med øje for at bringe netop naturen ind i indretningen.

Tiden skrues tilbage til 1994, hvor huset første gang stod klar til indflytning. Med den charmerende beklædning med træ og tegl er helhedsindtrykket både robust og indbydende, og forelskelsen rammer straks. Huset fortsætter med at imponere, når udsigtsterrassen tager over som en krans omkring ejendommen, og takket være den skrånende naturgrund føles det næsten som at stå på et udkigsdæk med delvist overhæng, og så kan sommeren ellers bare komme an. Det frie vue over naturgrunden og med et kig hele vejen lader straks roen sænke sig over det lille hjem, og prikken over i’et sættes af Lillebælt, der ligger til frit skue i horisonten.

Indvendigt byder huset på tre etager med stueplan, førstesal og en kælder. Hele vejen igennem er det et hus, der oser af hygge og varme, som især udspringer af naturmaterialerne. Allerede fra entréen er der sat en stemning af indbydende ro, og herfra går det stærkt: stueplan indeholder nemlig både et køkkenalrum i åben forbindelse med stuen, et badeværelse med sauna, bryggers samt to soveværelser. Oppe ad trappen viser førstesalen sig med endnu et alrum, der er prydet af hanebåndsspær, samt repos og et disponibelt rum, og i kælderetagen som er 2.80 meter i lofthøjde, åbner endnu et badeværelse sig op plus et disponibelt rum, hobbyværksted og integreret garage på 77 m2 med plads til 2 biler, campingvogn, motorcykel eller motorbåd? Her er plads til det meste! 

Huset er i super stand! Der er installeret varmepumpe på alle etager, som sikrer et godt indeklima, ligesom centralstøvsugeren fra Electrolux er med til at gøre hverdagen lidt nemmere. Der er samtidig store vinduespartier, så I får fuldt udbytte af den unikke udsigt, ligesom I flere steder kan træde ud på dækket og lade ude og inde smelte sammen.

I er flyttet til Skærbæk, den hyggelige kystby mellem Fredericia og Kolding, hvor I kommer til at trives, hvis I elsker et lokalsamfund i bevægelse. Der er altid hyggeligt på lystbådehavnen, ligesom flere spisesteder indbyder til gode, gastronomiske oplevelser. I er samtidig i kort cykel- eller gåafstand fra alle dagligdagens fornødenheder, der tæller både skole, indkøb og daginstitution, og som prikken over i’et er der stier mod vandet, så I kan bade, sejle, fiske og leve.

Huset har desuden status som flexbolig, så det også kan benyttes som sommerresidens.

Velkommen!
Fænøvej 24, 7000 Fredericia
Pris:
2.745.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
169
Grund:
847
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1994
Ejerudgift pr. md.
2.510 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter