fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR OG INDBYDENDE LEJLIGHED MED SOLRIG ALTAN PÅ ATTRAKTIV ADRESSE

Del bolig

Nu kan I blive de heldige ejere af en lejlighed på Eskildsgade hvor I vil bo i lyse og behagelige omgivelser. Der er tale om en høj stuelejlighed - nærmest en 1 sals lejlighed med altan, og I kan se frem til et moderne køkken samt et stort badeværelse med separat brus.

Her får I en velindrettet bolig, der vil fungerer fra dag et, og det vil være ligetil at flytte ind og skabe en rar hverdag. Lejligheden har to skønne stuer, der blot er adskilt af et sæt franske døre, og I kan dermed etablere en separat spisestue med direkte udgang til altanen. Stuen ud mod gaden har en smuk stuk i loftet, og det vil være oplagt at indrette et sofahjørne. Køkkenet er holdt i et moderne design med hvide fronter, og det er opført med masser af skabsplads. Entreen fører jer hen til lejlighedens to værelser, ligesom I også kan tilgå et rummeligt badeværelse med både gulvvarme, vaskesøjle og separat bruseniche.

Ejendommen er oprindeligt fra 1884, og det tilhørende gårdmiljø er anlagt med haveanlæg og legeplads til de mindste. Altanen bliver det fineste sted at nyde sommerhalvåret, og I kan indrette et dejligt uderum med siddepladser og blomsterkasser. Eskildsgade er en eftertragtet beliggenhed og ejendommen præsenterer sig flot og velholdt.

Med denne placering vil I være nær ved alt, hvad hverdagen kan ønske sig af skole, daginstitution og indkøb, og I kan blandt andet gå til den nærmeste indkøbsmulighed på tre minutter. Der er blot 130 meter til Skydebanehaven – et grønt areal med en stor legeplads, der ligger let hengemt som en hemmelig oase midt i byen, og det vil hellere ikke tage lang tid at gå til Sankt Jørgens Sø, der danner en smuk kulisse til gåturen. I har selvfølgelig også bylivets glæder inden for rækkevidde med masser af caféer, forretninger og spisesteder at gå på opdagelse i, mens der kun er ti minutters gang til de gode forbindelser med s-tog, metro og interregionale tog fra Hovedbanegården. I finder selvfølgelig også flere busser i området.

En dejlig lejlighed med altan, som vi glæder os til at introducere jer til!
Eskildsgade 14, ST., 1657 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
89
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1884
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter