fbpx
Plantegning Zoom

TOTAL INDFLYTNINGSKLAR OG RENOVERET LEJLIGHED MED STOR SOLRIG ALTAN - 300 M. TIL METROEN

Del bolig

I kan lade metroen tage jer det sidste stykke vej i jagten på jeres nye boligkapitel, for når I stiger af på Femøren Station, har I ikke mere end 300 meter hjem til gadedøren. I får altså en attraktiv Amager-adresse, der gør jer til naboer af metroen, hvilket betyder, at I er godt forbundet med såvel lufthavnen som storbylivet i Indre By. Samtidig bor I med få minutters gang til de naturskønne omgivelser ved Øresund, hvor I kan besøge Kastrups stemningsfulde lystbådehavn eller tilbringe sommerdagene i vandkanten ved Amager Strandpark. I det daglige har I desuden gåafstand til flere gode indkøbsmuligheder, så I kommer ikke til at mangle noget.

Beliggenheden sørger for de første gode nyheder, og herfra står lejligheden klar med skønne oplevelser. I flytter ind i en hyggelig bebyggelse bestående af gulstensejendomme fra 1963, og jeres lejlighed ligger godt placeret på 1. sal, så I bor ugeneret, men der er samtidig ikke for mange trapper til hoveddøren.

Heroppe træder I indenfor til en toværelses lejlighed, hvis 57 kvadratmeter bærer tydeligt præg af moderne opdateringer og løbende vedligeholdelse, hvilket har efterladt jer et indbydende hjem, der står klar til indflytning. Entréen er første eksempel på den pæne indretning; der er indtænkt opbevaring i form af et indbygget skab, og rummet lyses op af spots i loftet. Derudover kan I nyde synet af det lyse gulv, der vil følge jer som en rød tråd gennem boligen.

Både køkkenet og badeværelset står som strålende eksempler på boligens moderne bidrag. Badeværelset er stilrent indrettet med hvide vægge og grå fliser, og så er her god plads og separat bruseniche. Det stilrene univers fortsætter i køkkenet, som står med hvide, grebsfrie elementer, og som et ekstra plus får I gaskomfur og alt i hårde hvidevarer. Hjemmet fuldendes af både en rummelig stue og et dejligt soveværelse, hvis vinduespartier vender mod sydvest, så rummene fyldes af et naturligt lysindfald, der skaber en luftig atmosfære.

Til slut kan turen rundes af ude i solen på jeres helt egen altan. Her får I et herligt uderum med god plads til en hyggekrog, hvor I kan nyde sommervejret med udsigt til det grønne fællesareal, og I sidder i læ, for altanen er delvist integreret i bygningen.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!
Engvej 172, 1. tv., 2300 København S
Pris:
2.550.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
1.215 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter