fbpx
Plantegning Zoom

ENESTÅENDE VILLA BELIGGENDE I NATURSKØNT VILLAKVARTER

Del bolig

Det er en enestående villa med plads til hele familien, der er på spil her, og den er helt sikkert et besøg værd, hvis I drømmer om at være tæt på naturidyl.

I har hele 163 m2 at boltre jer på i denne fantastiske villa med intet mindre end tre stuer. Disse kan I indrette, præcis som I ønsker, og de to største stuer ligger i forlængelse af hinanden med pragtfulde franske døre imellem sig. Den sidste stue har de smukkeste vinduespartier med udsigt ud over haven og en fremragende pejs, der bidrager med en dejlig stemning på kolde vinterdage. Hjemmet har ikke kun tre stuer men også tre værelser, som alle har indbyggede skabe og et skønt lysindfald. Køkkenet imponerer med sit moderne udtryk, og så er der plads til, at hele familien kan stå og lave mad sammen. Fra entréen har I adgang til det fine gæstetoilet, og fortsætter I videre hen til gangen, kommer I til villaens badeværelse, som står flot og farvestrålende med både badekar og separat brus. Derudover har boligen også et opbevaringsrum samt et bryggers, hvor vaskemaskinen er placeret.

Denne fantastiske murstensvilla er bygget i 1968 og har en dejlig og frodig have, som er med til at gøre den skønne natur til en del af hverdagen, og her danner smukke træer og planter de bedste rammer for leg og udendørs aktiviteter. Til ejendommen hører en flisebelagt terrasse, - både åben og overdækket - hvor det på varme sommerdage- og aftener blandt andet er muligt at slænge sig i udendørsmøbler eller tilberede et lækkert grillmåltid. Bilen kan stå i læ for regn og sne i carporten, der desuden kommer i forlængelse af et skur, hvor eventuelle haveredskaber eller cykler kan opbevares.

Det er særligt de smukke åbne vidder og grønne områder, der gør beliggenheden interessant, og hvis I bosætter jer på Engvej 14, flytter I ind i et skønt villakvarter, der med sine trygge og rolige omgivelser giver børnene de bedste forudsætninger for at færdes frit. I finder både indkøb, efterskole, folkeskole og Sommerstedhallen få minutter i bil fra hjemmet, og hvis I mangler mere byliv, kan I bruge et kvarter på at køre til enten Vojens eller Haderslev, hvor en shoppetur eller et restaurantbesøg er muligt.

Her kan I skabe en fantastisk tilværelse med al den plads I behøver og naturskønne omgivelser lige foran hoveddøren.

Engvej 14, 6560 Sommersted
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
163
Grund:
988
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
1.682 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter