fbpx
Plantegning Zoom

FLOT FAMILIEVILLA I ROLIGE OMGIVELSER MED GENIAL PLANLØSNING!

Del bolig

Velkommen til denne dejlige villa fra 1980 med en boligstørrelse på 122 kvadratmeter, der egner sig perfekt til at dyrke det ideelle familieliv. Familievillaen byder både på en stueetage og første sal!

Ved indgang til huset vil I træde ind i en stor entré med god plads til overtøj og sko. I tilknytning hertil fremstår et WC, der ideelt kan fungere som gæstetoilet. Også adgang til et disponibelt rum/bryggers finder I fra entréen. 

En kæmpestor stue i forlængelse til køkkenet er også at finde på stueetagen. Det flotte, sorte køkken giver mulighed for at stå en anelse afskærmet, men fremstår alligevel i forlængelse af stuen, således at I kan være sammen på tværs af de to rum. Stuens størrelse bevirker, at I både får plads til et område med sofa, fjernsyn med mere samt et område med spisebord og -stole.

Boligens vestvendte terrasse kan tilgås fra stuen. Herude får I alle muligheder for at spise måltider og nyde aftensolen, når den er fremme. I haven kan I finde sol på alle tidspunkter af dagen, og så har den en god størrelse til børneleg og afslapning.

Første sal rummer et badeværelse med brus og badekar samt tre værelser, der kan indrettes som sove-/børneværelser, kontor eller andet – det er helt op til jer! Fra de to vestvendte værelser kan I tilgå altanen, der overdækker en del af terrassen nedenunder.

I nærområdet finder I både legepladser, grønne områder og mulighed for at dyrke fritidsaktiviteter. I det hele taget er beliggenheden utroligt skøn! I kommer til at bo med nem adgang til indre København: 20 minutter på cykel eller et kvarter i bil.

Offentlig transport bliver også nem at tilgå med et busstoppested lige uden for døren og Sundby Station, hvorfra I kan tage metroen, 1,5 kilometer væk, svarende til fem minutter på cykel.

Den bekvemmelige tilværelse som familie er sikret med institutioner i nærheden og nem adgang til indkøb, eksempelvis med henholdsvis Højdevangens Skole i en afstand på 1,2 kilometer fra boligen, hvilket svarer til en tre minutters cykeltur, og Fakta 160 meter nede ad gaden, svarende til en gåtur på to minutter.

I kommer til at kunne leve et roligt familieliv tæt på byen i en god villa, der har alt, hvad man kunne ønske sig!

Englandsvej 193, 2300 København S
Pris:
5.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
481
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
4.824 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter