fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE LEJLIGHED MED EN KREATIV INDRETNING – ET DEJLIGT LIV

Del bolig

Velkommen til en dejlig lejlighed, der er gennemført stilren uden at tage noget fra den optimale planløsning. I bydes indenfor i en 71 kvadratmeter stor lejlighed, der disponerer over entré, badeværelse, køkkenalrum, stue, værelse og en vestvendt altan.

Som I bevæger jer ind i hjemmet, er entréen det første, I bemærker. Her kan der rummes en funktionel garderobe, og så viser lejligheden sig allerede her fra sin praktiske side, da der er gjort plads til vaskefaciliteter. Herfra kan I nemt træde videre ind i køkkenalrummet. Dette er super fint udnyttet med plads til et solidt spisebord. Som en stor fordel kan I lade jer føre ad dobbeltdøre ud på lejlighedens altan – her markeres boligens luksus altså i stor stil, fordi I her både kan have grill, havemøbler og plantekasser.

Selve køkkenet er elegant udformet i et strømlinet design, samtidig med at smarte opbevaringsmuligheder spiller godt sammen med rene linjer, der er nemme at holde. Tidløse elementer kommer ligeledes til udtryk på badeværelset, der virkelig står skarpt. Her er der indrettet med separat bruseniche, og så er der skabe til alle nødvendigheder. Værelset er smukt indrettet med store, sprossede vinduer, der resulterer i et behageligt rum. Med den nydelige farve på væggene skabes der samtidig en varm atmosfære, der fortæller om, at hyggen kan herske i modernitet. Stuen er holdt i dette sjælfulde tema, og I bliver altså garanteret skønne stunder her.

I ejendommen er det tilladt at holde husdyr, så længe de ikke er til gene for ejendommens øvrige beboer. Med denne adresse befinder I jer i centrale Esbjerg, hvor dejlige oplevelser er lige ude foran døren. Her er I i gåafstand til alt fra indkøb og shopping til hyggelige café- og spiseoplevelser. Skoler, daginstitutioner og diverse andre uddannelsesmuligheder er her ligeledes et væld af, og hvis I skal pendle til job, er offentlig transport at finde næsten lige ved hoveddøren. Kultur behøver I heller ikke at lede længe efter, da I befinder jer lige mellem Musikhuset Esbjerg og Esbjerg Museum – også kunstmuseet ligger i dette kvarter, så her har I virkelig haft heldet med jer! Er det ikke bylivet, der lokker alle dage, kan I gå mange ture ved Esbjerg Bypark eller Dokken City Beach, der kun er et kvarters gang væk. Mulighederne er altså næsten uendelige her! Føl jer hjemme.


Englandsgade 16, 1. tv., 6700 Esbjerg
Pris:
1.598.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
71
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1914
Ejerudgift pr. md.
1.578 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter