fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE ETPLANSVILLA I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Midt i Kettinges naturskønne omgivelser udbydes nu en spændende og ikke mindst charmerende etplansvilla fra 1961, hvis minimalistiske ydre i grålige nuancer skaber de fineste kontraster til adressen, der omgives af grønne træer og buske samt Dannebrog, der flagrer i haven. Villaen er blevet totalt istandsat indenfor de seneste år, og det eneste som står tilbage fra 1961 er stort set beliggenheden og den landlige idyl.

Huset findes på en intet mindre end 2176 stor matrikel, hvor der udvendigt venter jer flere hygge- og solkroge, gode terrassemiljøer samt en rummelig indkørsel, der er klar til at tage imod jer og jeres gæster.

Indenfor venter jer 130 kvadratmeter, der er klar til at tilgodese jeres ønsker og behov. Åben bagdøren og bevæg jer mod bagindgangen, hvor der er god plads til at hænge overtøjet. Videre herfra tilgås det funktionelle bryggers med vaske- og tørrefaciliteter samt et stort værelse.

Når I kommer til køkkenet, fornemmer I straks, at her er tale om en gennemført villa, da køkkenet er opført i hvide elementer, mørke hårde hvidevare og alt dette brydes på fineste vis af en lækker egetræsbordplade samt et viktualierum. I åben forbindelse af køkkenet findes hjemmets hjerterum, stuen, hvor lyset strømmer ind fra alle vinkler og skaber en rolig og hyggelig atmosfære. Når der ikke længere er behov for at varme sig på brændeovnen, kan I tilgå den sydvestvendte overdækket terrasse fra stuen, der sikrer tørvejr til de lune, men våde sommeraftener.

Villaen tilbyder et badeværelse med separat bruseafsnit, væghængt toilet og god opbevaringsplads til diverse toiletartikler og afslutningsvis ligger yderligere to gode værelser og en entré/hoveddør hvor der er plads til at tage i mod gæster og deres overtøj. Denne villa er som skræddersyet til familien, der nyder de rolige omgivelser og sætter en ære i en gedigen bolig med solcelleanlæg, en fin planløsning, opbevaringsmuligheder og en skøn naturgrund.

Ketting er en yderst charmerende by med egen mølle og kirke beliggende blot 12 kilometer fra Nykøbing Falster, og I kan køre til Nysted på under 10 minutter, hvor der tilbydes handlemuligheder og skole, og når børnene hentes fra deres hverdag, kan I nyde Nysted Havn, Aalholm Slotspark og gåture langs fine sandstrande.

Enghavevej 9, 4892 Kettinge
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
130
Grund:
2176
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1961
Ejerudgift pr. md.
1.484 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter