fbpx
Plantegning Zoom

LUKSUS SOMMERHUS FRA 2017 MED KÆMPE UDLEJNINGSPOTENTIALE

Del bolig

Den store og pladskrævende familie såvel som investoren, der er på udkig efter det ideelle sommerhus til udlejning, skal uden tvivl vende blikket mod Enghaven 10 i Højby Lyng. Her udbyder vi nemlig nu et stort og veldisponeret sommerhus, der bl.a. huser 7 separate soveværelser, en swimmingpool-afdeling og et stort udeareal.

Ejendommen er opført i 2017, og den ligger på en 3.788 kvadratmeter stor grund, hvilket giver god plads til at nyde solskinsdagene under åben himmel. Der er etableret terrasse langs det meste af husets facade, og særligt mod vest får I glæde af eftermiddags- og aftensolen, hvilket indbyder til alt lige fra afslapning med en god bog til hyggelige grillmiddage med venner og familie.

Sommerhuset råder over 238 kvadratmeter, og indendørs er der virkelig plads til hygge og samvær, hvilket må siges at være et stort plus. De 7 separate værelser er alle regulære, indretningsvenlige og har skabsplads, og de lægger sig i to klynger, der begge har nem adgang til et af husets tre badeværelser. Planløsningen byder bl.a. også på et stort aktivitetsrum med videre afsæt til en stor hems, en lysfyldt stue med brændeovn og et funktionelt køkken-alrum. Afslutningsvis venter pool-afdelingen, der viser sig med en stor swimmingpool, spabad og sauna. Det her er med andre ord et utrolig attraktivt sommerhus, der vil danne perfekte rammer om jeres ferier og forlængede weekender – eller som vil være ideelt til udlejning. Der foreligger en udlejningsaftale med Dancenter og Luksussommerhuse som skal respekteres. Hør nærmere hos BRIKK.

Beliggenheden er præcis som de bør være: naturskøn og fredelig, hvor det eneste, der bryder den idylliske ro er den musikalske lyd af fuglefløjt. En af Danmarks bedste badestrande, Højby Lyng, breder sig ud i cykelafstand, og her kan livet nydes med sol på kinderne og saltvand i håret. Naturen udfolder sig med frodige lyngområder og skovklædte arealer, der indbyder til et fantastisk friluftsliv og straks får jer til at glemme alt om travle hverdage og tidlige morgenmøder på kontoret. Som prikken over i’et er der kort til Nykøbing Sjællands hyggelige byliv.

Kontakt os for fremvisning.


Enghaven 10, 4573 Højby
Pris:
5.250.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
238
Grund:
3788
Værelser:
8
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
3.356 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter