fbpx
Plantegning Zoom

100 % INDFLYTNINGSKLAR 3 VÆRELSES MED ALTAN TÆT PÅ LYNGBY CENTRUM

Del bolig

HURTIG OVERTAGELSE ER MULIG - LYS, STILREN LEJLIGHED MED SYDVESTVENDT ALTAN 

På en ganske central placering nær alle Lyngbys fristelser og skønne naturoaser ligger en lys og indflytningsklar lejlighed. Her kan I glæde jer over stilrene materialer i køkken og bad, mens I fra altanen kan nyde solens stråler dagen lang. Ses vi?

I bosætter jer i en velholdt, rød murstensejendom fra 1946. Her er det ikke kun den sublime beliggenhed og de fine altanmiljøer, der tiltrækker søde beboere i bebyggelsen. I midten af ejendommen udfolder sig et stort, grønt gårdmiljø, som kan agere samlingspunkt, legeplads og afslapningsoase i de varme sommermåneder.

Indendørs forefindes 64 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I, foruden den lyse atmosfære, nyde velholdte trægulve. Lejligheden præsenterer sig med en indbydende entré, der giver god plads til fodtøj og overtøj. Herfra er der fri passage til det rummelige køkken, som er opført i et smagfuldt design i hvide, klassiske materialer. Her kan I nyde alle hårde hvidevarer, mens det store vindue giver jer et grønt kig til gårdmiljøet, mens I laver mad.

I den store stue kan I både indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling, hvilket helliger stedet her til de fælles familiestunder. I de varme sommermåneder kan I herfra gøre rummet endnu større, når I integrerer den solrige altan som en del af rummet.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to gode værelser, der begge drager fordele af et naturligt lysindfald. På badeværelset kan I glæde jer over separat bruseniche, fine fliser og vindue til udluftning.

Med en central placering i Kongens Lyngby kommer I her nær både natur og by. Fra hoveddøren kan I gå til alt, hvad hjertet begærer. Omkring jer placerer indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder sig som perler på en snor. I har hertil blot 600 meter til alle Lyngby Storcenters og Magasins fristelser, mens ungerne også kommer nemt til skole og øvrige institutioner. I kommer tilmed ubesværet med offentlig transport med 400 meter til stationen, og tager I bilen, kan I nå hovedstaden på 20 minutter. Et stenkast fra adressen indbyder Lyngby Sø og Slotsparken på et hav af gode gåture hele året rundt.

Engelsborgvej 28D, 2. tv., 2800 Kongens Lyngby
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1946
Ejerudgift pr. md.
2.706 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter