fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

PÆN, LYS OG RUMMELIG FAMILIEVILLA I ROLIGT BOLIGKVARTER

Del bolig

PÆN, LYS OG RUMMELIG FAMILIEVILLA I ROLIGT BOLIGKVARTER

I Korup lige vest for Odenses driftige øje står denne sprudlende og indbydende familievilla i gule mursten og rødmalet gavl - Elsdyrløkken 92 står klar fremvisning for familien, som ønsker plads inde såvel som ude.

Her får I hele 169 kvadratmeter, der alle er veltænkte og luftige, for her er arealerne fornuftigt sammensat, så hele boligen absolut både er funktionel og behagelig at bevæge sig rundt i. Den daglige trommerum tager udgangspunkt i køkken-alrummet, der er i åben forbindelse med hjemmets spisestue, og herfra finder I en stue med brændeovn. Yderligere byder boligen på to værelser, et bryggers og et badeværelse. Ovenpå får I yderligere to værelser, hvoraf ét byder på kontor og endnu et badeværelse, samt en stor stue med udgang til en bred sydvestvendt terrasse. De store fællesarealer får I lyse og indbydende, som store vinduer sørger for. Her er rigelig plads at boltre sig på i de gæstmilde rum, og med en brændeovn i den hyggelige stue falder hyggen som et stort, varmt tæppe over jer. Den smukke spindeltrappe snor sig sirligt op til førstesalen, hvor loft til kip med et vindende lysindfald fra gavlvindue til terrassedør trækker udsigten og himmel tættere endnu. Værelserne får I i gode størrelser, og med to badeværelser oveni samt et aldeles funktionelt bryggers lader hverdagen glide forbi, så I får plads til mere af alt det sjove.

Grunden på godt 900 kvadratmeter er ganske nyttig, hvor en stor græsplæne byder op til aktivitet og leg. Romantiske blomsterbede pryder pletvist haven, så I kan nyde udelivet i idylliske rammer, og med terrasser med eftermiddags- og aftensol udvides fællesarealerne yderligere i de lune måneder. Desuden følger en carport med, så bilen kan stå tørt og godt.

Fra det hyggelige gadenavn kan I hoppe direkte ud i grønne arealer, og lige om hjørnet bliver I mødt af dansende marker og stor himmelhvælving, så gåturene kan finde sted i ren og skær fryd og gammen. Lige om hjørnet finder I flere indkøbsmuligheder, og også skolen kan nås på gåben. Korup byder altså på det hele, hvad enten det er hverdagens fornødenheder eller daglige åndehuller, hvor både åbne vidder og grønt tag over hovedet kan give et roligt pust fra hverdagen, og med godt et kvarter til Odenses foretagsomme leben har I virkelig det hele lige ved hånden.

Et dejligt hjem, som I kan bo i i rigtig mange år - hele herligheden simpelthen så luftigt og indbydende. Vi glæder os til at vise det frem for jer!
Elsdyrløkken 92, 5210 Odense NV
Pris:
2.125.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
169
Grund:
928
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
2.491 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter