fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT FRITIDSHUS MED UDSIGT TIL SKOVEN OG NÆR VED VANDET

Del bolig

Bo i pagt med naturen

På en lukket vej i et fredeligt område ligger der et velholdt fritidshus nær ved vandet og med udsigt til skoven, som nu kan blive jeres.

Ejendommen er bygget i 1963 og tæller 66 m2, og den består blandt andet af to værelser og et anneks, så der er god plads til alle. Der er sommerhusstemning for fuld udblæsning med træbeklædte vægge i stuen, der tilmed har loft til kip og et skønt ovenlys, som sikrer en lys og let atmosfære - det hele fuldendes selvfølgelig af en brændeovn. Rummet ligger i åben forbindelse med køkkenet, der er holdt i en klassisk stil med hvide elementer og en bordplade i massivt træ, og herfra er der også direkte udgang til en overdækket terrasse. Fra entreen har I adgang til to værelser og et badeværelse, der er godt indrettet med en separat bruseniche og en vaskemaskine.

Dertil består sommerhuset af et anneks, som er en integreret del af huset med adgang udefra. Med denne fritidsbolig får I de bedste omgivelser at nyde ferier og weekender i, og hvad enten den står på hygge indendøre eller afslapning på terrassen, vil denne ejendom dække jeres behov på bedste vis. Der er anlagt en nem have med græsplæne, frugttræer og frodig beplantning, hvor man kan finde både sol-spots og skygge hele dagen. Der er et skur på grunden med mulighed for opbevaring eller etablering af et værksted.

I kan cykle til vandet og den børnevenlige strand på fem minutter, og dertil ligger fritidshuset tæt på den smukke skov Nordskoven, hvor gå-, løbe og cykelture venter i naturen. Der er altså rig mulighed for at slappe af og komme ned i gear med denne ejendom, der kun ligger 3.5 kilometer fra supermarkedet i Kulhuse, så det vil være let at handle ind. I Kulhuse finder man også det hyggelige havneområde med færgeoverfart til Sølager, hvor I kan gå tur og nyde stemningen efter et besøg på den lokale isbar eller en tur på Kulhuse strand.

Et spændende fritidshus med ovenlys, der vil blive et skønt sted at tilbringe weekender og ferie - vi glæder os til at se jer til en fremvisning.


Elmetoften 6, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
66
Grund:
977
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter