fbpx
Plantegning Zoom

ATTRAKTIV LEJLIGHED - SUPER BELIGGENDE I FORENINGEN MED FRI UDIGT OG SOL PÅ BEGGE ALTANER

Del bolig

I skal sætte kurs mod Elbagade i jagten på den eftertragtede toværelses lejlighed, for på denne centrale Amager-adresse udbydes lige nu 59 velholdte kvadratmeter, der kan prale af alt fra klassisk charme til moderne komfort og ikke mindst to solrige altaner!

På gaden bliver I budt velkommen af en pæn rødstensejendom, der står som et strålende eksempel på 30’ernes enkle arkitektur - ejendommen er nemlig opført i 1935. Byggeåret afspejler sig også oppe i lejligheden på anden sal, hvor I træder indenfor til en symfoni af stuklofter, fine karme og originale plankegulve, som tilsammen udgør en ægte københavnerlejlighed og et hjem fuld af charme.

Takket være placeringen på anden sal kommer I på god afstand af gaden, og I vil samtidig opleve, hvordan dagslyset har nemt ved at finde vej indenfor i hjemmet, hvilket skaber en rar atmosfære. Den mærker I allerede i den rummelige entré, hvor der desuden er indbygget skabsplads til overtøjet, og så giver rummet jer en smagsprøve på boligens pæne stand.

Fra entréen er der adgang til samtlige rum, hvilket resulterer i en delevenlig planløsning, så det er en oplagt base for de to studerende venner - men også singlen og parret vil have nemt ved at føle sig hjemme i de indbydende rammer! I får et flot badeværelse med rene linjer og væghængt toilet, og dertil kommer et stort køkken, som er indrettet med alt fra gaskomfur til rigelig skabs- og bordplads samt moderne komfort i form af både opvaske- og vaskemaskine. Her mangler I intet!

Er I to venner, der har hvert jeres værelse, kan I glæde jer over, at ingen bliver snydt, for både stuen og soveværelset kan prale af egen altan! Fra soveværelset kan I træde ud på en østvendt morgenaltan, hvor dagens første kop kaffe kan indtages med en hyggelig udsigt til kirken, og på modsatte side giver stuen adgang til en charmerende, rund altan, hvor I sidder i læ af bygningen, mens der inviteres på frit udsyn over den dejlige gård.

Alt det placerer sig i hjertet af Amager, hvor by og natur smelter sammen! I kan gå direkte ud til Strandparken i første parket til Øresund, og I bliver samtidig naboer til butikker og spisesteder på Amagerbrogade, ligesom der er gåafstand til flere metrostop og shopping i Amager Centret.

Bestil en fremvisning med det samme.
Elbagade 69, 2. tv., 2300 København S
Pris:
2.600.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
59
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
2.290 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter