fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIGT OG MULIGHEDSRIG BOLIG MED SOLRIG HAVE HELT TÆT PÅ BYEN !

Del bolig

Der er rift om adresserne på de hyggelige villaveje i Vanløse, for her kan både førstegangskøbere og børnefamilier få opfyldt det store ønske om at blive husejere uden at give afkald på storbylivet. Så hører I også til dem, der drømmer om hus og have i familievenlige omgivelser, men sætter I samtidig pris på caféerne og kulturlivet her i byen, så findes svaret på Egholmvej 59; Villaen er beliggende på en rolig ubefærdet vej!

I gåafstand fra metroen ved Vanløse Station og shopping i Kronen ligger villavejen, Egholmvej, som placerer sig i rolige rammer med under 500 meter til både skole, nærmeste daginstitution samt bemandet legeplads - og der er ikke meget længere til hverken indkøb eller S-tog. I vil hurtigt føle jer hjemme her på vejen, og vender I blikket mod nr. 59, møder I den charmerende bungalow, der fremover vil sætte kulissen for jeres familieliv.

I overtager en klassisk bungalow fra 1937, og denne boligtype kan blandt andet kendes på sit pyramidetag og de brede vinduer, der indendøre fylder hjemmet med dagslys. Derudover er det også typisk, at en bungalow har kælder, og det skal I heller ikke snydes for, så hernede får I 91 bonuskvadratmeter med garage, vaskerum, disponible rum og et stort potentiale. Her kan I indrette en lys og lækker etage, der på sigt kan fungere som en direkte forlængelse af boligen ovenpå, og samlet set giver kælder og stueplan jer intet mindre end 194 etagemeter.

Bevæger I jer ovenpå, møder I et stueplan fuld af charme og fine detaljer; se bare, hvordan flere rum prydes af parketgulve, mens de to lyse stuer fuldendes af de skønneste stuklofter. I kan sætte jeres eget præg på rummene, og der er altså rig mulighed for at bevare husets sjæl og originale charme. I stueplan er pladsen godt fordelt på et badeværelse med badekar, to værelser, et køkken, de to dejlige stuer og en havestue, der sætter prikken over i’et. Havestuen vil føles som en integreret del af boligen, og her er lagt op til en stille stund med eftermiddagskaffen, mens sollyset strømmer ind gennem vinduesfacaden. Fra havestuen kan I træde direkte ud til sol og sommer i haven, og i køkkenet åbner en dør også op til udelivet på den overdækkede træterrasse. I får have både foran og bagtil, så I kan følge solen dagen lang.

Velkommen til jeres nye hjem!

Egholmvej 59, 2720 Vanløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
103
Grund:
533
Værelser:
5
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter