fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GEDIGEN ETPLANSVILLA MED SKØN HAVE OG SYDVENDT TERRASSE

Del bolig

Hjertelig velkommen til Egerishave 47 ! her venter jer en gedigen etplansvilla fra 1963, der emmer af klassisk arkitektur, karakter og charme. I bliver de nye ejere af en 600 kvadratmeter stor matrikel med en villa, der udgør et samlet boligareal på 121 veldisponerede kvadratmeter.

Start med at udforske de udvendige kvadratmeter, hvor I kan parkere bilen i carport på fælles parkeringsareal og videre herfra tilgås en stor grøn have, der viser sig med en jævn plæne, eventyrlige træer og bålsted, der samler hele familien foran ilden. Slutteligt venter den skønne sydvendte terrasse, der tilbyder solens bedste timer med mulighed for at overdække terrassen. Der er tilhørende stort og funktionelt skur, der er perfekt til værksted eller som opbevaring af alle de praktiske ting.

Lad nu boligeventyret begynde indenfor, hvor I kan tilgå hjemmet fra bryggerset eller entréen. Dertil fås et fint gæstetoilet, tre lyse værelser med gode indretningsmuligheder, en fordelingsgang med god skabsplads og et badeværelse med separat brus og udluftningsvindue. Køkkenet er opført i hvide elementer med sorte detaljer, fornuftig skabs- og arbejdsplads, samtlige hårde hvidevarer og spisebordsplads. Afslutningsvist venter stuen med pejseindsats, hvor det er muligt at etablere separat opholds- og spiseafsnit samt med direkte udgang til terrassen.

Med jeres nye adresse kommer I til at flytte til Brårup, der er en bydel i Skive. Villaen ligger i et roligt boligkvarter med blot 500 meter til nærmeste dagligvarebutik, og der er tilmed kort afstand til daginstitution og 50 meter til Brårup Skole. Derudover skal I ikke bevæge jer langt for at finde diverse grønne arealer og maritime omgivelser med 10 minutters cykeltur til Skive Fjord, der munder ud i Limfjorden.

Har denne etplansvilla med sublim beliggenhed vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!


Egerishave 47, 7800 Skive
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
121
Grund:
600
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter