fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG HYGGELIG VILLA MED UDSIGT TIL VANDET - NATURSKØN BELIGGENHED

Del bolig

Velkommen til en spændende ejendom fra 1963, der ligger omtrent 500 meter fra vandet. Her får I en lys og behagelig bolig, der sætter en flot scene for hverdagslivet, og I kan nemt flytte ind og indrette jer efter lyst og behov. Der er også mulighed for at bruge huset som flexbolig.

Huset består af to etager, der begge er delvist i plan med terrænet, så I ved stuen på første sal har direkte udgang til en skøn terrasse, hvor I kan nyde udsigten ned mod vandet. Det store vinduesparti lader ikke kun et godt lys slippe ind i stuen, men inviterer også de smukke omgivelser ind i rummet, hvor loft til kip skaber en let og åben fornemmelse. Da første sal er forskudt i plan, leder en trappe op til en repos, hvorfra I kan tilgå et hyggeligt værelse. I finder yderligere to værelser i husets stueetage, ligesom der også her er etableret en stemningsfuld stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. I har plads til både et sofahjørne og en spiseafdeling, og en brændeovn hygger og varmer på de køligere dage. I køkkenet er der installeret alt i hårde hvidevarer, og det er holdt i et enkelt design med hvide fronter, hvor en mørk bordplade skaber lidt kontrast. Badeværelset ligger ud til entreen; det er opført med en bruseniche, og dertil består huset af en afdeling med indgang, gangareal, depot og fyrrum.

Med to terrasser har I rig mulighed for at nyde tilværelsen i det fri, og der er anlagt en enkel have, som vil være nem at holde. Der er plads til bilen i indkørslen, og ejendommen giver et godt indtryk fra vejen, hvor huset fremtræder velholdt. Beliggenheden er særdeles fredelig og naturskøn, og I kan gå til vandet på under 10 minutter og på vejen beundre det smukke sceneri, der omgiver ejendommen.

De daglige indkøb kan foretages i Nørre Alslev, der blot er 10 minutters kørsel væk. Byen er desuden rig på fritidsaktiviteter og kulturelle tilbud med både idrætshal, bibliotek og koncerthus, mens den nærmeste skole og daginstitution ligger lidt tættere på i Nørre Vedby. Naturen er selvfølgelig områdets største attraktion, og I kan nemt besøge mark og strand - for eksempel ligger der en vandrerute nær ved boligen.

Der er mulighed for flexbolig-tilladelse, og du kan således bruge huset som sommerhus. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at vide mere om flexbolig.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at introducere jer til en spændende ejendom med en naturskøn beliggenhed.

Egensevej 34, 4840 Nørre Alslev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
161
Grund:
803
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter