fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN BOLIG MED DEJLIG TERRASSE, GOD PLANLØSNING SAMT EGEN P-PLADS!

Del bolig

SKØN 3-VÆRELSES LEJLIGHED MED GOD BELIGGENHED I ALBERTSLUND

Velkommen til Egebo 17, i Albertslund – her ligger en herlig stuelejlighed, der nu kan blive jeres nye hjem. Boligen er perfekt til parret, singlen eller den lille familie, som ønsker sig en lys og rummelig lejlighed der er kompromisløs med både design, plads og placering.

Når man ankommer på adressen bliver man mødt af det stilrene byggeri, der giver en moderne og alligevel behagelig fornemmelse. Samtidigt har man her den fordel af der kun er to etager per opgang, og boligen fungere derfor næsten som rækkehus. Desuden har man adgang til et hyggeligt græsareal, hvor man kan opholde sig på den ugenerede terrasse, der er delvist overdækket – og med en sydvendt placering får man det optimale udbytte af solens stråler, fra morgen til aften.

Indvendigt fortsætter herlighederne – med et velindrettet boligareal fordelt på et plan. Man bydes velkommen indenfor af den gæstfri entré, der ligesom resten af boligen har en lys og åben atmosfærer og inkluderer desuden god plads til sko og overtøj. Herfra er der adgang til det dejlige køkken, der er holdt i en klassisk hvid stil, der går igen på badeværelset – og det er en af de design detaljer, der gør, at man kan fornemme, at boligens design er gennemtænkt og gennemført. Derfra er der åbent ud til den skønne stue, rummet har plads til at opdele i spise- og opholdsstue, og nyder sammen med det tilstødende værelse et imponerende lysindfald gennem de gulvlange vinduer. Derudover byder lejligheden på det andet pragtfulde værelse, og det inkluderer adgang til et pulterrum. Til sidst tilbyder boligen et pænt badeværelse, rummet er holdt i et moderne design med en flot kontrast mellem de mørke klinker på gulvet og de hvide på væggen – det inkluderer desuden en vaskesøjle og separat brus.

Boligens beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt beboer præget område er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelse i fred og ro. Samtidigt er placeringen optimal til den travle hverdag uanset alder, med både skole, institutioner, indkøb og natur indenfor 1 kilometer af hoveddøren. Man har heller ikke mere end 1,5 kilometer til motorvej og Albertslund centret, der er både mange gode indkøbsmuligheder og kultur samt adgang til stationen – hvorfra der kun er 20 minutter til blandt andet København.
Egebo 17, 2620 Albertslund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
105
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter