fbpx
Plantegning Zoom

GEDIGEN MURSTENSVILLA I FLERE ETAGER OG MED SKØN HAVE

Del bolig

Hjertelig velkommen til Egebjergvej 25 – her venter jeres fremtidige hus, der byder på en rigtig fornuftig planløsning, hvorfor der automatisk opstår en god rumfornemmelse, og haven er slet ikke til at slå for. Denne gedigne villa blev opført i 1934, og tilbyder jer et samlet råderum over 136 boligkvadratmeter og en kælder på 76 velplaceret kvadratmeter.

Udvendigt får I glæde af en 640 kvadratmeter stor matrikel, hvor I kan parkere bilen i tørvejr i jeres carport, og derudover kan I nyde den hævet terrasse, der løber parallelt med stueplanen – her kan I gå få skridt ned, og så vil I nå haven, der breder sig ud på træer og buske samt en stor græsplæne med plads til diverse aktiviteter.

Indenfor bliver I mødt af en helt fantastisk stueplan med en fin entré, hvor der er trappe til kælder og førstesal. Derudover får I et badeværelse med separat brus, et stort køkken-alrum, hvor I kan træde ud på terrassen, og slutteligt ligger spisestue og stue i et åbent miljø, hvor sidstnævnte inviterer på familiehygge ved brændeovnen.

Førstesalen byder på en rummelig repos, dertil venter endnu et badeværelse med separat brus, tre store værelser samt et walk-in. Afslutningsvist skal I glæde jer til kælderen, der viser sig md et viktualierum, et stort vaskerum samt to disponible rum, der kan indrettes til aktivitetsrum eller blot benyttes til opbevaring.

Med jeres nye adresse flytter I til Gedved, der er en charmerende by i den nordlige ende af Horsens Kommune. Her finder I naturskønne omgivelser sydøst for Danmarks højeste punkter, Yding Skovhøj og ejer Bavnehøj. Desuden begynder Hansted Skov syd for Gedved, som er et kuperet skovområde, der byder på mange gåture og frisk luft. Derudover er der kort afstand til både skole, daginstitutioner og indkøb, hvilket er et plus for den travle hverdag.

Har denne skønne villa vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!


Egebjergvej 25, 8751 Gedved
Pris:
1.749.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
640
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1934
Ejerudgift pr. md.
1.848 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter