fbpx
Plantegning Zoom

LYS, MULIGHEDSRIG VILLA MED HAVKIG OG PLACERING NÆR HAVN OG BY

Del bolig

Lige ud til åbne marker og nær skov, vand, havn og by ligger en lys rødstensvilla, der giver jer et hav af muligheder for at præge tilværelsen med egne boligdrømme og ønsker. Helt klart et visit værd!

På Egebjergvej 128 byder vi velkommen ind i en charmerende murstensvilla fra 1969. Omkring huset udfolder sig en mageløs natur, og her kan I på de varme sommerdage tage plads på den solrige terrasse, der med sin halve overdækning sikrer selskabet selv på de regnfulde sommerdage. På terrassen kan I læne jer tilbage og nyde et smukt glimt af bugtens blå bølger. På adressen er der også plads til leg og sjov i den grønne have, der kan samle små og store om alle sommerens aktiviteter. Udendørs er også et redskabsskur og en holdeplads til bilen i garagen. Endvidere er der tinglyst bådplads nede ved fjorden meget tæt på huset.

Indendørs udfolder kvadratmeterne sig på tre mulighedsrige etager, da I her nemlig i alt får stueplan, første sal og kælderplan at boltre jer på. I stueplan forenes alle de fælles anliggender, da der her venter jer et velholdt køkken. Herfra fortsætter turen ind i den rummelige stue, hvor I både kan indrette jer med sofaarrangement og spiseafdeling. Her bidrager de sydvendte vinduer til et godt lysindfald samtidig med, at de agerer gode udsigtsposter til den grønne natur. På de varme sommerdage kan I gøre stuen endnu større, da terrassedøren herfra inviterer jer ud i solens stråler.

De resterende kvadratmeter i stueplan finder I på et lyst værelse og et badeværelse. Fra første sal får I virkelig et godt overblik over de naturskønne omgivelser. Heroppe venter tre gode soveværelser, hvorfra vinduerne både giver jer kig til fjorden og den grønne natur.

I kælderen venter et værksted og disponible rum, der igen giver jer gode muligheder for at tænke ud af boksen og præge tilværelsen med egne ideer.

Der er selvfølgelig indlagt fibernet.

I bosætter jer i naturskønne, fredfyldte omgivelser i gåafstand fra vand og strand. Omkring jer inviterer de åbne marklandskaber og det nærtliggende skovområde til et hav af gode gåture i den friske luft, mens I fra adressen heller ej har langt til alle hverdagens gøremål. Fra huset tilbagelægger I nemlig nemt afstanden til indkøbsmuligheder, skole og øvrige daginstitutioner på cykel, mens også den hyggelige lystbådehavn er beliggende i behørig afstand fra adressen. Fra huset har I kun omkring 2 km. til Nykøbing Sj. Station, og ikke langt herfra venter alle midtbyens fristelser.

Velkommen hjem!


Egebjergvej 128, 4500 Nykøbing Sj
Pris:
1.695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
1382
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
2.281 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter