fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, MULIGHEDSRIG VILLA NÆR HAVN, STRAND, GRØN NATUR OG BY

Del bolig


I naturskønne, rolige omgivelser og i gåafstand fra by, havn og strand ligger en lys villa, der giver jer muligheder for at præge tilværelsen med helt egne boligdrømme- og ønsker. Helt klart et besøg værd!

Med sådan en beliggenhed skal man ikke være bange for at bevæge sig ud på gåben. 500 m. herfra inviterer Lilleøanlægget til en masse gå- og løbeture i det fri, mens I også sagtens kan bevæge jer ned langs vandet og forbi havnen. Tager I cyklen, kan I hurtigt nå Stranden ved Værftet på under fem minutter, og på vejen derhen kan I nyde skøn natur i Bikemoseanlægget. Tager I cyklen mod syd, kan I også fra adressen nemt nå Korsørs bymidte, og her venter jer et bredt udvalg af butikker, indkøbsmuligheder og madsteder. Også ungerne finder nemt vej afsted i hverdagen, da skole, børnehave og vuggestue er placeret i gåafstand fra huset.

I bosætter jer i en velholdt rødstensvilla, der med sin hvidindrammede ruder emmer af en masse personlighed. På grunden udfolder sig en dejlig, grøn have, der både byder op til leg og socialt samvær. Når solrige timer skal nydes tilbagelænet, kan I søge tilflugt på terrassen. Udendørs er også et skur og et lyst udhus, der giver jer et hav af muligheder.

Indendørs udfolder sig lyse kvadratmeter og en planløsning, der giver jer mulighed for at sætte jeres helt eget præg på indretningen. I stueplan samles de fælles anliggender, da I her får et funktionelt køkken og et lyst stuemiljø. I køkkenet kan I glæde jer over de fornødne hårde hvidevarer, mens I herfra også kan skabe samhørighed mellem boligens inde- og udeliv ved at åbne ud til terrassen. I stueplan er også et lyst toilet.
På første sal venter to gode soveværelser, hvoraf det ene har ovenlysvindue. I den lyse kælder venter, foruden et stort badeværelse, tre disponible rum, der giver jer et hav af indretningsmuligheder.

Vi glæder os til at vise mulighederne og beliggenheden frem for jer!
Dyrehegnet 10, 4220 Korsør
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
75
Grund:
497
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1951
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter