fbpx
Plantegning Zoom

LYS, CHARMERENDE ANDELSLEJLIGHED I HJERTET AF KØBENHAVN K!

Del bolig

På en ganske hyggelig, brostensbelagt gade i gåafstand fra alle byens fristelser ligger en lys andelslejlighed, der kan komme til at danne ideelle rammer for singlens, parrets eller den studerendes tilværelse. Helt klart et kig værd!

Ejendommen er opført i 1800, og det ses tydeligt på de fine, originale detaljer, der pryder den ydre facade. På adressen kan du glæde dig over et hyggeligt gårdmiljø med fin beplantning. Her kan du læne dig tilbage i de varme sommermåneder og nyde solen for en stund.

Lejligheden præsenterer sig med en fin entré, der giver plads til at gemme sko og fodtøj af vejen. Det herlige hjerterum samler stue og køkken i åben forbindelse. I stuen strømmer sollyset ind gennem de fine vinduer, og her er der både plads til at indrette sig med sofaarrangement og spiseafdeling. I det lille køkken er der mulighed for at præge tilværelsen med egne køkkendrømme.

Lejligheden rummer også et lyst soveværelse, hvorfra du kan vågne op til en dejlig udsigt til det hyggelige gårdmiljø. I lejligheden kan du herudover glæde dig over et nyrenoveret og stort badeværelse med separat bruseniche.

På denne adresse kan du gå til alle byens fristelser og grønne åndehuller. Omkring dig placerer indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder sig som perler på en snor, og på gåben når du Magasin Du Nord og Kongens Nytorv på bare to minutter. Intet mindre end 100 meter fra adressen forbindes den gode ende af Strøget. For den studerende er der nær afstand til byens universiteter, og har du brug for en pause fra byens mylder, så kan du søge ro for en stund i Kongens Have eller i Ørstedsparken. Bare 100 meter fra lejligheden ligger stationen klar til at give dig en hurtig vej videre.

Vi glæder os til at vise lejligheden og beliggenheden frem for dig!

Forældrekøb tilladt.

Dybensgade 4, 1. tv., 1071 København K
Pris:
2.108.532 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
53
Grund:
729
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1800
Købspris
2.108.532 kr.
Boligydelse pr. md.
3.975 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter