fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT CHARMERENDE ETPLANSVILLA MED FAMILIEPOTENTIALE I STORE HEDDINGE

Del bolig

Syd for Køge breder Stevns sig ud som en naturskøn oase fuld af landsbysamfund og mindre byer. Naturen er i højsædet: jævnligt ser man store ørne skære tværs over himlen, og med idylliske skove som Bøgeskoven og Fællesskoven er der altid udflugtsdestinationer at vælge imellem.

Det er i netop disse rammer, vi befinder os: stationsbyen Store Heddinge ligger nærmest lige i midten og er en af halvøens større byer, hvor der både er butikker langs Algade og regulære parcelhuskvarterer. Der er samtidig godt under 1 km til både daginstitution, skole og indkøb, mens man i Snurretoppen kan få opfyldt sine kulturelle behov med både biograf og koncertsal og i sportshallen kan udøve flere former for idræt. Det lokale sammenhold er stærkt, og allerede når I første gang kommer på besøg til en fremvisning, er det ikke utænkeligt, at I bliver mødt af “hej” og “velkommen” fra byens hjørner.

Her venter en spændende etplansvilla fuld af charme, som bestemt har relevans for den etablerede børnefamilie eller det unge par med fremtidsplaner. Adressen er Druelundsvej 9, en rolig vej lige om hjørnet fra stationen, hvor huset fra 1973 hører hjemme. De gule murstensfacader trækker sig godt tilbage fra vejen med en indkørsel ind mod carporten og en lille, nem forhave. Men her venter endnu flere dejlige udearealer i form af en skøn baghave. Godt gemt væk bag en høj hæk folder den store plæne sig ud i sydgående retning pyntet med et par høje træer og gode legefaciliteter for ungerne. Dertil kommer terrasseområdet i fuld sol, der er beklædt med herregårdssten og giver masser af plads til havefesterne, som endda kan trække ind under halvtaget, hvis der kommer en byge.

Kom med ind bag hoveddøren, hvor et samlet boligareal på 156 m2 melder sig på banen som boligens veldisponerede hjem. En møblerbar entré tager imod og giver adgang til både gæstetoilet og badeværelse såvel som det store stuemiljø og køkkenet, mens resten af pladsen er forbeholdt bryggers, fire værelser og en udestue. Alle rum er fremstår pæne og lyse med masser af fine detaljer såsom trægulve, brændeovn, store vinduespartier og god plads. Køkkenet har gennemgået en tydelig forvandling med sine mørke fronter og bordplader i stål, som skaber en spændende kontrast til udsigten mod det grønne gennem panoramaruderne.

Plads er her nok af - og muligheder ligeså. Her vil familien elske at bo, så kontakt os i dag os hør nærmere!


Druelundsvej 9, 4660 Store Heddinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
156
Grund:
1073
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1973
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter