fbpx
Plantegning Zoom

PÆN, VELHOLDT OG MULIGHEDSRIG VILLA I DEJLIGT VILLAKVARTER

Del bolig

I et roligt fuglekvarter i parcelhusenes idyl finder I denne dejlige villa, der er lige til at flytte ind i - og så har I samtidig mulighed for at sætte jeres eget præg på jeres næste hjem.

I har at gøre med 91 velplacerede kvadratmeter plus en virkelig skøn udestue oveni. Huset byder på en entré, der åbner op til køkken, bryggers, stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet giver god plads at arbejde på, hvor både bordplads og skabsplads er helt i top, og ydermere får I plads til et lille bord, så morgenkaffen kan nydes i fred og fordragelighed, medens toasten ristes. Stuen er vinklet, så rummet lægger op til, at spisebord og sofaarrangement kan være i to afdelinger, og med adgang til udestuen herfra er rummeligheden ikke til at tage fejl af hvad angår opholdsarealer. Her er lysindfaldet ikke til at stå for, som store vinduer står for fra hele tre verdenshjørner, og herfra kan I altså både suge grønne og blå farver til jer fra de dejlige omgivelser. Værelserne er i fine størrelser og med et godt lysindfald, og det samme gælder både badeværelse og bryggers, der gennemgående lader hjemmet være praktisk og godt.

Indgangen til huset er yderst charmerende med fine bede og pletvise træer, der i samarbejde med buske omfavner grunden. Boligen er opført i 1989, står i gule mursten og fremstår hele vejen rundt velholdt, ligesom haven gør med små bede og et græsareal, der også vil gøre sig godt til den lille fodboldspiller eller til terrassen, I kan anlægge, så kaffen kan smage endnu bedre på jeres godt 600 kvadratmeter store grund. Slutteligt får i en garage oveni, så også bilen kan stå tørt og godt.

Nærmeste indkøbsmulighed finder I blot 350 kvadratmeter herfra, og skoler kan nemt nås i kort cykelafstand. Koldings foretagsomme midtby befinder sig omkring to kilometer fra matriklen, så også shopping- samt caféoplevelser er til at nå, og med stationen er det heller ikke et problem at ramme de omkringliggende byer, hvad enten vi taler Fredericia, Aarhus eller Odense.

Drosselvej 41 er et spændende hus, hvor I kan gå og drømme om egne istandsættelser, men I kan også bare flytte direkte ind til en start - hele herligheden er nemlig pæn og nydelig - og tilmed i et hyggeligt villakvarter.


Drosselvej 41, 6000 Kolding
Pris:
1.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
91
Grund:
624
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1989
Ejerudgift pr. md.
2.384 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter