fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIGT RÆKKEHUS PÅ LUKKET VÆNGE I STENLILLE

Del bolig

Turen går til Stenlille, hvor jeres næste boligkapitel venter i form af et dejligt rækkehus, der ligger i de trygge rammer af et lukket vænge centralt i byen. Stenlille vil danne en skøn ramme om jeres ny tilværelse, for I flytter til en levende stationsby med gang i både forenings- og forretningslivet, og i gåafstand fra jeres adresse finder I indkøbsmuligheder og specialbutikker, ligesom I har 800 meter til stationen, hvorfra Tølløsebanen tager jer videre ud i landskabet.

Vender I blikket hjem mod Drosselvej, bliver I mødt af en bebyggelse bestående af rødstenshuse opført i 1984. Rækken af huse ligger perfekt placeret i bunden af det lukkede vænge, så I kommer til at bo dejligt ugeneret, og I bliver desuden naboer til et grønt område.

I nr. 41 møder I allerførst en fin forhave, der giver god plads til at indrette en hyggelig solterrasse med lækre møbler. Herfra kan I selv vælge, om I vil tage turen ind gennem entré eller bryggers, for huset er indrettet med to indgangspartier, hvoraf bryggerset giver plads til både vaskefaciliteter og opbevaring. Boligen råder over 82 kvadratmeter, som derudover er godt fordelt på et lyst flisebadeværelse, to værelser, et funktionelt køkken og en dejlig stue. Det kan være såvel singlen som parret, unge som gamle, der inden længe folder tilværelsen ud i husets pæne rammer, og det kunne eksempelvis være et oplagt boligkapitel for seniorerne, der leder efter lidt færre kvadratmeter.

Stuen giver jer et indbydende opholdsrum, hvor de brede vinduespartier lukker lyset ind, hvilket skaber en luftig atmosfære, og samtidig inviterer vinduerne på udsigt til sidste stop på rundturen: baghaven. Her får I et ugeneret uderum med en stor, overdækket terrasse, og baghaven er, ligesom forhaven, belagt med fliser, så den er nem at holde.

Velkommen hjem til Drosselvej 41.
Drosselvej 41, 4295 Stenlille
Pris:
1.150.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
82
Grund:
226
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
1.403 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter