fbpx
Plantegning Zoom

VELDISPONERET RÆKKEHUS I SKØNNE RAMMER

Del bolig

Et lille, velfungerende lokalsamfund ligger roligt og trygt her i Nørre Lyndelse, ikke langt fra Odense. Byen er sin egen, omgivet af åben natur og skov med sit eget centrum af små butikker, hvor man kan handle til dagligdagen og forkæle sig selv en weekend morgen med friskbagt bagerbrød eller et besøg hos den lokale frisør. Busforbindelserne kan tage dig mod Faaborg og Odense, og i bil kan du nå Odense centrum på under 20 minutter. Lyder det ikke helt perfekt? Boligens beliggenhed er centralt for det fynske motorvejsnet. Og der er cykelsti til Odense.

Du skal sætte kursen mod Dømmestrupvej, for her udbyder vi nu et veldisponeret rækkehus til salg - perfekt for enlige og/eller par i alle livets stadier. Huset råder over 57 kvadratmeter fordelt over et plan, og samtidig med adgang til egen lille vestvendte have, der er nem at holde, og som giver dig dit eget grønne uderum, hvor du kan læne dig tilbage i havemøblerne med en bog og bare nyde tilværelsen eller invitere venner og familie forbi til grillmiddag i aftensolens skær.

Rækkehuset er opført i 1974, men så snart I træder indenfor ses det tydeligt, at boligen løbende er istandsat og vedligeholdt. Du overtager således nøglerne til et pænt og indflytningsklart hjem, der tilmed er utrolig indretnings venligt takket være den veldisponerede planløsning.

Hoveddøren byder indenfor til husets entré, og her er der mulighed for opbevaring af sko og overtøj. I direkte forlængelse venter det store og hyggelige opholdsrum, hvor spisestuen og dagligstuen på hyggeligste vis ligger i åben forbindelse med hinanden, og det er selvfølgelig herfra, der er udgang til terrassen og haven, hvilket må siges at være et stort plus i sommermånederne. Det fine, tidløst og funktionelle køkken finder I selvfølgelig også i opholdsrummet, og planløsningen afrundes med et godt soveværelse og et badeværelse med separat bruseniche samt vaskemaskine.

Vil du med på en fremvisning og opleve hjemmet med egne øjne?

Dømmestrupvej 20E, 5792 Årslev
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
57
Grund:
0
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
910 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter