fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE FERIEOASE VED VIBÆK STRAND

Del bolig

Fremover skal I sætte kurs mod det attraktive sommerhusområde ved Vibæk Strand, når I trænger til ferietid og ren afslapning, for det er netop her, nærmere bestemt på Desmervej 1A, at I finder jeres nye fristed. I kort gåafstand fra den populære sandstrand ligger et ægte dansk sommerhus, som venter på nye ejere, og det charmerende hus tilsættes en stor have med rigelig plads til sommerdagene. Det er den perfekte kulisse for kommende ferier, hvor I slapper af med gode bøger foran brændeovnen eller med kolde forfriskninger på terrassen.

Huset placerer sig i fred og ro på en lille, hyggelig sommerhusvej, hvor det ligger på en 1.214 kvadratmeter stor grund, som giver dejligt med luft omkring jer. Som det første kan I parkere bilen i den tilhørende carport, der ligger side om side med både et brændeskur og et værksted, hvor I kan få plads til gør-det-selv-projekterne.

Selve huset er opført i 1982, og udadtil præsenterer det sig med den traditionelle træfacade, ligesom I indendøre vil opleve, at træet går igen som materiale - det er med til at skabe den varme sommerhusstemning, som man kender den. Sommerhuset råder over 55 kvadratmeter, og de er udnyttet til fulde, så de føles som mere; de forvandles til både et badeværelse med bruseniche, to fine værelser og det åbne opholdsrum, hvor I inden længe samles. Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, der tilfører feriedagene lidt moderne komfort, og samtidig kan I stå med madlavningen, mens I har frit udsyn til stuen, hvor brændeovnen bidrager til den gode stemning. Der er altså tale om et rum med fokus på hygge og samvær.

Overalt i huset vil I nyde effekten af lofterne, der er ført til kip, for det resulterer i en rar atmosfære, og i stuen komplementeres det af lysindfaldet fra de brede gavlvinduer. Herigennem kan I nyde en herlig udsigt til alt det grønne, og når sommeren kommer, vil terrassedøren åbne op til udelivet på den solrige naturgrund. Den sydvendte træterrasse vender sig ud mod den grønne udsigt og de mange soltimer, og den er delvist overdækket, så I kan også søge læ for duggen.

Som prikken over i’et kommer den eftertragtede beliggenhed, for en sommerhus adresse ved Vibæk Strand placerer jer i et ægte ferieland. I er omgivet af vandet og den skønne natur, for Nationalpark Mols Bjerge folder sig ud som en stor baghave med flotte naturoplevelser, ligesom I kan besøge Ree Park eller tage cyklerne en smule sydpå til stemningsfulde Ebeltoft.


Desmervej 1A, 8400 Ebeltoft
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
55
Grund:
1214
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1982
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter