fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Rummelig villa i familievenlige omgivelser

Del bolig

Denne velholdte 1-plans villa er bygget i 2011, og I får således et hjem med en fantastisk rumfordeling, godt med albuerum og en skøn have.

Murstensvillaen i Vonsild har med sine 215 kvm plads til hele familien, og det højtloftede køkkenalrum er centralt placeret og fungerer derfor som boligens absolutte hjerterum. Her er der køkkenø med siddepladser, spisepladsområde og et stort vinduesparti, der sørger for flot lysindfald i løbet af dagen og samtidigt åbner rummet op.

Opholdsstuen er ligeledes nem at indrette med gode muligheder for at slappe af i sofaen eller nyde en stund i lænestolen, og man kan tilmed nemt komme ud i haven fra stuen. Rummet fører også ind til, hvad der ville være oplagt som forældresoveværelse med dertilhørende walk-in closet. Her er pladsen veludnyttet og det avancerede, topmoderne system kan imødekomme selv de mest velassorterede garderober. Hertil er badeværelset med dobbeltvask- og spejle samt dobbelte brusefaciliteter en løsning, der formår at gøre dagligdagen dejlig nem.

Aktivitetsrummet, der leder ind til boligens to værelser, kan underholde både store som små, og herfra kan man komme ud til den overdækkede terrasse, hvor der også er plads til spisebord og stole, så middagen kan nydes under åben himmel i sommermånederne.

Den flisebelagte terrasse og indkørsel til villaen gør det let at holde, og bilen kan holde trygt parkeret inde i garagen. Haven er omgivet af hæk, der sikrer privatliv, og det rolige villakvarter lægger op til gode naboskaber, hvor børnene kan have legekammeraterne tæt på.

Daginstitution, Vonsild- skole og fodboldklub er i gåafstand fra adressen, og der er indkøbsmuligheder i nærområdet. Det tager under et kvarter i bil at køre ind til Kolding, hvor der er mange gode butikker, restauranter og kulturtilbud, heriblandt Koldinghus.

Kom til en fremvisning og se villaen med egne øjne - vi glæder os til at tage imod jer.


Delken 42, 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
215
Grund:
1020
Værelser:
6
Energimærke:
A2
Bygget/ombygget:
2011
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter