fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HALVT DOBBELTHUS MED SKØN HAVE

Del bolig

Hus og have fem minutter på cykel fra S-toget!

Vi vil i den grad anbefale jer at vende blikket mod Degnevangen 4, hvis I eksempelvis hører til blandt unge par og børnefamilier, der med lys og lygte leder efter hus og have med pendlervenlig afstand til København. Her tager boligjagten jer nemlig med til et hyggeligt villakvarter i Ballerup, og kun fem minutter på cykel fra S-togsstationen ligger det fine rødstenshus, som inden døre er fuld af muligheder, mens der udendørs inviteres på utallige soltimer i den sydvendte have.

Huset udgør den ene halvdel af en ejendom med byggeåret 1958, og denne del ligger ugeneret i forhold til naboen, så I får dejligt meget privatliv. Som det første kan I udforske haven, der lokker med sine grønne omgivelser, og den giver jer et herligt uderum til de fremtidige sommerdage; græsplænen vender mod syd, og I får allerede glæde af et drivhus, mens I selv kan supplere med små solkroge. Mod vest er der derimod anlagt en delvist overdækket terrasse, som sætter scenen for sommermiddage i aftensolen. Derudover får I udefra adgang til en kælder på 38 bonuskvadratmeter med tre disponible rum og et hav af anvendelsesmuligheder.

Muligheder er også et nøgleord, når I ser nærmere på boligen ovenpå, for her kan I med nogle moderne opdateringer sætte jeres eget præg på rummene og således skabe et hjem lige i jeres ånd. En fin planløsning giver jer blandt andet en separat værelsesafdeling i husets ene ende, hvor I finder badeværelset, der har selskab af tre værelser. Modsatte ende er til gengæld dedikeret til et gæstetoilet, et køkken, en tilstødende spisestue og et rummeligt stuemiljø, og har I lyst, kan I eventuelt slå de tre opholdsrum sammen til ét stort. Slip fantasien fri og få det præcis, som I vil have det!

Fra huset kan I se marker med fritgående får, grise og køer i det attraktive område Pederstrup med bl.a. museum og kommunalt økologisk landbrug.

Er I blevet nysgerrige efter at læse mere om dette attraktive område, kan I læse mere på følgende link:

https://ballerup.dk/sites/default/files/godkendt_udviklingsplan_for_pederstrup_maj_2016.pdf

Udover Pederstrup-området mod syd, er området mod vest et naturområde med marker og enge med gang og cykelstier, som strækker sig helt til Måløv og som man når få minutters gang fra boligen.

Alt det ligger i villakvarterets trygge rammer, hvor I bor med nem adgang til alt, hvad hverdagen kræver; cyklen tager jer ikke kun til S-toget, men I finder også hurtigt vej til skoler, indkøb samt byens butiksliv, og I har kun 400 meter til nærmeste daginstitution. 


Velkommen til jeres nye boligkapitel på Degnevangen 4.

Degnevangen 4, 2750 Ballerup
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
104
Grund:
710
Værelser:
5
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1958
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter