fbpx
Plantegning Zoom

GENNEMRENOVERET ETPLANSVILLA I NATURSKØNNE RAMMER

Del bolig

Denne gennemrenoverede etplansvilla på Damvænget 7 står nu klar til at danne rammen om jeres nye boligkapitel – både små familier såvel som singler og par i de fleste af livets stadier. Her skal I kort sagt ikke gå på kompromis med boligen, mens beliggenheden sikrer jer en rolig, tryg og naturskøn hverdag tæt på Langås mange muligheder.


Villaen har prydet adressen siden 1968, og allerede ved første øjekast vil I fornemme, at der er tale om en nyrenoveret ejendom. Huset står nemlig snorlige både ude og inde, og det egner sig således perfekt til jer, der er på udkig efter et indflytningsklart sted. Detaljerigdommen indendørs er imponerende, og det ses tydeligt, at der er kræset for detaljerne – der er således flotte gulve, hvidmalede vægge og lofter samt indbyggede loftspots. Alt dette ledsages naturligvis af stilrent og elegant interiør fra A-Z.


Velkommen indenfor. I møder først og fremmest villaens entré, og den ligger i åben forbindelse med køkkenet og vinkelstuen, hvilket skaber en let og luftig atmosfære. Køkkenet er opført i smagfulde elementer med integrerede hårde hvidevarer samt virkelig meget bord- og skabsplads. Stuen har god plads til både sofa- og spiseafdeling, og som et ekstra plus er her både pejs samt direkte udgang til haven, hvor det er oplagt at bygge sig en stor og dejlig terrasse. Planløsningen viser sig ligeledes med tre fine værelser, og til sidst får I et lækkert badeværelse med god bruseplads.


I bosætter jer i en lille og hyggelig landsby, der hedder Jebjerg, og her har I, som tidligere nævnt, naturen på helt tæt hold. Jeres nye hverdag bliver med andre ord rolig og tryg, men der er alligevel ikke andet end 15 minutter ind til Randers C, ligesom andre større byer såsom Langå, Hadsten, Hammel og Hinnerup også befinder sig i kort køreafstand fra hoveddøren.


Damvænget 7, 8870 Langå
Pris:
1.245.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
107
Grund:
796
Værelser:
4
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
1.488 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter