fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Dejlig familievilla på lukket vænge

Del bolig

Byen, der nok er mest kendt for sine himmelske honningkager, kan nu se frem til at få et nyt skud på stammen af beboere, når I flytter tilværelsen til hyggelige Christiansfeld - eller måske bor I her allerede, og så ved I jo godt, at her er det dejligt at have hjemme. Christiansfeld er nemlig en by, hvor I mærker historien, og bymidten charmerer med sine gamle, fredede huse og brostensbelagte stræder, men omgivelserne er samtidig fulgt med tiden, så I bliver også en del af et aktivt lokalmiljø, og børnefamilierne finder sig nemt til rette.

Jeres nye hjem placerer sig i den mest familievenlige kulisse, for I flytter ind på et lukket vænge lige ud til store, grønne fællesarealer, og i det daglige kan I enten gå eller cykle til både nærmeste daginstitution, skolen, indkøb og fritidsaktiviteter. Den dejlige beliggenhed tilsættes en etplansvilla, der ligeledes passer perfekt til jer med børn, og det kan også blive det næste boligkapitel for de unge førstegangskøbere, der drømmer om hus og have.

Villaen er opført i 1980, og gennem årene er der lagt arbejdstimer i vedligeholdelsen, så det bliver en nem opgave for jer, når I skal gøre hjemmet til jeres eget. Udadtil præsenterer villaen sig med en klassisk rødstensfacade samt mørkt træværk, der også pryder den vinkel, som udgør stuen. Samtidig indrammes huset af en grøn have, der inviterer jer udenfor til sol og sommer på den vestvendte fliseterrasse, hvor I inden længe kan sidde helt ugeneret og nyde de lyse aftener. Og børnene kan løbe lige ud til fællesarealerne for at mødes med kammeraterne på legepladsen.

Vender I blikket mod boligen, møder I 135 dejlige kvadratmeter, hvor pladsen er udnyttet til punkt og prikke, så planløsningen blandt andet giver jer et bryggers og hele to badeværelser, hvoraf det ene ligger i direkte forbindelse med det ene soveværelse - en oplagt forældreafdeling! I får i alt tre værelser samt et gennemgangsværelse, hvor der eksempelvis kan gives plads til hjemmekontoret.

I hjertet af hjemmet finder I det naturlige samlingspunkt, nemlig det store, åbne opholdsmiljø, som ofte står allerøverst på børnefamiliens ønskeliste, for her er fokus på hygge og samvær. Køkken-alrum og stue ligger ud i ét, så I kan være sammen, selvom I er beskæftigede med hver jeres hverdagssysler. I stuen vil I også mærke effekten af loftet, der er ført til kip, for det skaber en fantastisk rumfornemmelse, der komplementeres af det naturlige lysindfald, som strømmer ind gennem de mange vinduer i blandt andet gavlen.

Kort fortalt, et dejligt hjem i trygge rammer - her falder I hurtigt til.
Damgårdsparken 56, 6070 Christiansfeld
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
135
Grund:
964
Værelser:
5
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1980
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter