fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! YDERST VELHOLDT ETPLANSVILLA - PERFEKT TIL DET UNGE PAR!

Del bolig

Handler jeres boligdrømme om at blive husejere, få egen have og at flytte til mere familievenlige omgivelser, og er I måske et ungt par eller en nystartet børnefamilie på boligjagt, så skal I se nærmere på Dalumgårds Allé 11, for her venter svaret. Lige nu er I nemlig så heldige at kunne overtage nøglerne til den yderst velholdte 60’er-villa, der ligger trygt og godt her i Dalum, og I vil straks finde jer til rette både i boligen og i jeres nye nabolag.

Det tager under ti minutter at køre fra det inderste Odense og hjem til nr. 11, så selvom I flytter i hus, skal I på ingen måde give afkald på storbylivet og cafébesøgene. Samtidig flytter I tættere på grønne områder og skøn natur, og I har gåafstand til alt, hvad I får brug for i det daglige; indkøb venter rundt om hjørnet og det samme gør nærmeste daginstitution, og I skal heller ikke lede længe efter områdets skoler.

Kigger I nærmere på villaen, er der tale om en klassisk gulstensvilla fra 1966, og det er tydeligt, at der gennem årene er lagt kræfter i vedligeholdelsen både inde og ude, så det bliver nemt for jer at gøre hjemmet til jeres eget. Huset placerer sig midt på grunden, så det ligger ugeneret og tilbagetrukket fra vejen, mens det omkranses af havens grønne oase. På modsatte side venter jer en stor græsplæne med plads til børnenes boldspil, og så er der selvfølgelig anlagt terrasser i solen, så der er rig mulighed for at nyde sommervejret med vennerne og gang i grillen. Haven og huset har desuden selskab af både en carport og en garage, så der kan blive plads til såvel bilen som hobbylivet.

Indendøre får I en bolig med 105 kvadratmeter godt fordelt på ét plan, og I kan tage turen ind gennem enten entréen eller det praktiske bryggers. Uanset hvad, vil I allerførst møde husets værelsesafdeling, som rummer et lyst badeværelse samt to værelser, der begge byder på garderobeplads i de indbyggede skabe. Har I brug for et ekstra værelse, er det muligt at inddrage en del af stuen, for herinde er der god plads, så selvom I skulle etablere et tredje værelse, får I stadig perfekte rammer for familielivet. Køkken og stue ligger i åben forbindelse, så der er fokus på samværet, og I kan underholde hinanden, mens der på samme tid forberedes aftensmad i køkkenet og slappes af i sofaen. I stuen vil I samtidig nyde synet af de brede vinduer og skydedøre, der i enden af rummet skaber en fuldstændig flydende overgang til alt det grønne udenfor - og i det gode vejr kan der åbnes direkte op til udelivet på terrassen.

Dalumgårds Allé 11, 5250 Odense SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
105
Grund:
654
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter