fbpx
Plantegning Zoom

BYHUS MED UDESTUE OG CHARMERENDE HAVE – TÆT PÅ ALT

Del bolig

I Oksbøl kan I nu blive de glade indehavere af et hyggeligt byhus fra 1906, der har en central beliggenhed i byen, tæt på indkøb. Her kan familielivet udfolde sig i behagelige omgivelser, og I kan blandt andet se frem til en dejlig udestue, som forlænger sommeren i begge ender.

Med denne bolig får I et funktionelt køkken med alt i hårde hvidevarer, og da rummet har en god størrelse, kan I etablere en spiseplads. En charmerende hvælving åbner ud til et gangareal, hvorfra I kan tilgå et gæstetoilet, et værelse og et bryggers med vaskesøjle – her er der adgang til endnu et værelse. Stuen er rummelig med plads til et sofahjørne, hvor I kan slappe af efter en lang arbejdsdag, ligesom der også kan møbleres en spiseafdeling. I udestuen nydes eftermiddagskaffen sammen med haven, der kan betragtes gennem de store vinduespartier i alt slags vejr, og dertil består stueplan af en entre. Førstesalen inviterer til ro, leg eller fordybelse i de tre værelser, som alle er opført med skabsplads, og slutteligt finder I et badeværelse med bruseniche på etagen, der bindes sammen af en repos med et tagvindue.

Ejendommen har en skøn have, der er helt lukket af, så I ganske ugeneret kan opholde jer i den. Her kan I slappe af på en lun sommerdag, hvor terrasserne skaber det perfekte udgangspunkt for samvær med familie og venner med plads til både havemøbler, blomsterkrukker og grill. I carporten parkeres familiens biler, og en flagstang sikrer, at mærkedagene fejres på bedste vis.

Oksbøl har alt, hvad I får brug for i hverdagen – og mere til. Det nærmeste supermarked er blot 300 meter væk, og der er heller ikke langt til en daginstitution og Blåvandshuk Skole, som begge ligger i gåafstand fra boligen. Den omkringliggende natur gør beliggenheden helt enestående, og I kan nemt opsøge både skov og strand, mens I samtidigt har byens faciliteter ganske tæt på ejendommen – her kan vi også fremhæve den lokale sportspark med badeland.

En dejlig ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til – kontakt os gerne for en fremvisning.
Dalgårdsvej 47, 6840 Oksbøl
Pris:
898.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
896
Værelser:
6
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1906
Ejerudgift pr. md.
1.924 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter