fbpx
Plantegning Zoom

SOLID ETPLANSVILLA MED MANGE VÆRELSER OG HYGGELIG HAVE

Del bolig


For enden af en lukket vej i Græsted udbyder vi nu en etplansvilla fra 1972, der har en funktionel planløsning med mange værelser. Her kan familien etablere et rart hjem, og der er anlagt en hyggelig have med en terrasse, hvor I kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Boligens stue er rummelig med masser af indretningsmuligheder, og et dejligt lys strømmer ind i lokalet gennem det brede vinduesparti – her er der også direkte udgang til terrassen. En brændeovn bidrager med hygge og varme i de køligere måneder, og opholdsstuen ligger i åben forbindelse med en spiseafdeling, som blot er let adskilt fra køkkenet af en halv væg – på den måde opstår der en god sammenhæng i boligen. Det pæne køkken er holdt i et klassisk design med hvide fronter, og der er masser af opbevaringsmuligheder i skabe og skuffer. Tre af boligens fem værelser er opført med skabsplads; de ligger samlet omkring en fordelingsgang, hvorfra I også kan tilgå et badeværelse med bruseniche. I finder endnu en soveafdeling omkring entreen – den består af to værelser og endnu et badeværelse, og dertil indeholder boligen et bryggers med vaskemaskine.

Den skønne have er anlagt med en stor græsplæne samt enkelte træer og bede, og på terrassen kan I slappe af under åben himmel, når årstiden indbyder til det. Et mindre drivhus er placeret op ad husmuren; her har tomater og agurker gode betingelser for at gro, og et fint espalier markerer en indgang til terrassen. Carporten sikrer, at bilen holder i tørvejr, og ejendommen ligger let tilbagetrukket fra den lukkede vej – her præsenterer den sig flot i gule mursten.

I Græsted kan alle hverdagens behov nemt dækkes, og der er hverken langt til skole eller daginstitutioner, ligesom de daglige indkøb kan foretages inden for 600 meter. I bliver en del af en levende by med et godt foreningsliv, og i Gribskovhallen kan I dyrke flere forskellige idrætsgrene. Lokalbanen tager jer mod henholdsvis Gilleleje eller Hillerød, så der er gode forbindelser med den offentlige transport, hvilket også inkluderer bus. Syd for byen finder I selvfølgelig Gribskov, der er et af landets største skovområde med nærhed til Esrum Sø, og I får derfor rig mulighed for at omgive jer med naturen.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at se jer.
Dalager 19, 3230 Græsted
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
157
Grund:
952
Værelser:
7
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
3.122 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter