fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT FERIEHUS MED FÅ SKRIDT TIL VANDET!

Del bolig

Det var Langelands smukke natur, der i sin tid inspirerede Oehlenschläger til vores alle sammens nationalsang ‘Der er et yndigt land’, og det forstår man straks, når man kører gennem landskabet, som folder sig ud med de flotteste bøgeskove og de mange kilometer kystlinje. I finder næppe en skønnere kulisse til jeres kommende feriedage, og det er derfor heldigt, at I lige nu har mulighed for at overtage et dejligt feriehus på øens vestkyst, nærmere bestemt ved Dageløkke.

Dageløkke placerer sig på strækningen mellem Lohals og Rudkøbing, og her møder I et stemningsfuldt område, hvor den lille marina prydes af sejlbåde og fiskerbåde side om side, mens der på land ligger både en restaurant, en købmand og et feriecenter, som er her, hvor jeres hus har hjemme. Det hele ligger i første parket til den børnevenlige sandstrand, og fra jeres hus er der ikke mange minutters gang ned til vandkanten, hvor I kan bygge sandslotte med børnene eller blot nyde solen. Trænger I til en pause fra sol og saltvand, er der også legeplads, mini-golf og petanquebane, så der er underholdning for både store og små.

Feriecentret består af rækkehuse, og I er endnu engang heldige, for I overtager det sidste hus i rækken, så det ligger ugeneret med direkte naboer til kun den ene side. Her træder I indenfor til 40 veludnyttede kvadratmeter, der giver jer alt, hvad I har brug for til feriedagene; huset er indrettet med en entré, der har opbevaringsmuligheder i det indbyggede skab, og derudover får I adgang til blandt andet et flot, stilrent badeværelse og et soveværelse, der med en dobbelt- og en køjeseng kan give sovepladser til hele familien.

Når vejret er til den kølige side, kan I glæde jer over, at der er hyggeligt indenfor i jeres skønne opholdsrum, hvor I får plads til både at læse gode bøger i sofaen eller til at samles omkring spisebordet til et brætspil. Så snart solen bryder gennem skyerne, kan I til gengæld åbne skydedøren og skabe en flydende overgang til jeres sydvendte terrasse, som vil sætte scenen for alt fra morgenkaffen til aftensmaden.

Velkommen til jeres nye feriedestination, hvor der venter jer et velfortjent afbræk fra hverdagen!
Dageløkke Marina 7C, 5953 Tranekær
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
40
Grund:
200
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2009
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter