fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN BOLIG MED FRED OG RO, PANORAMAUDISGT 180 GRADER!

Del bolig

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed…

Ønsker du fred og ro, panoramaudsigt 180 grader så langt øjet rækker, så er dette skønne hus ugenert beliggende for enden af lukket vej, det helt rigtige valg. Selve huset er holdt i sortmalet træ med hvide termovinduer og døre overalt, og uhyre velholdt både ude og inde. Dejligt køkken/alrum med hvide skabslåger og massive træbordplader, indbygningsovn, glaskeramisk komfur og opvaskemaskine/vaskemaskine. Masser af skabsplads, og i åben forbindelse med god spiseafdeling hvor man kan samle familien, og på de kolde dage nyde varmen fra brændeovnen der er placeret midt i huset.

Fortsætter man et trin ned til den hyggelige stue med god plads, finder man også her den nyere varmepumpe med varmekapacitet til 150 kvm, samt fjernstyring via ap på telefon. Ideel og billig opvarmning og herlig klima til de varme sommerdage. Fra stuen er der via de dobbelte terrassedøre direkte udgang til træterrassen hvor der er sol fra tidlig morgen til sen eftermiddag.Huset indeholder endvidere et dejligt stort soveværelse med skabsvæg med skydedøre og egen udgang til haven. Fra soveværelset er der direkte adgang til mindre værelse, der kan anvendes som walk-in closet, kontor eller børneværelse. Desuden endnu et værelse der benyttes til gæsteværelse. Lyst badeværelse med rustikke fliser og hvide skabselementer samt gulvvarme. Samme type fliser fortsætter ud i indgangspartiet. I hele huset er der ludbehandlede trælofter og lyse trægulve.

Endvidere forefindes carport med integreret redskabsrum. Den store have er udlagt med græsplæne og smukke gamle fyrretræer samt frugttræer. Overalt fra husets vinduer og haven er en storslået udsigt. Hele området er kloakeret. Og der er lagt Fibernet ind i huset.

Turen til det lokale supermarked klares på få minutter i bil, til Asnæs med mange shoppingmuligheder er der 5 km. Ved kanalen kan man hygge sig med fiskestangen, eller besøge audebodæmningen, hvor man kan nyde solen og stille sulten i det berømte lokale pizzaria.

Velkommen til Odsherred!


Dådyrvej 18, 4571 Grevinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
94
Grund:
1209
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter