fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLART RÆKKEHUS MED SKØN SOLRIG HAVE

Del bolig

Det er en charmerende boligoplevelse, der venter jer her på Classensgade 7, og det står klart i det øjeblik, I ankommer til adressen, for I bydes velkommen af et fint lille byhus, der kan dateres helt tilbage til år 1911, og huset præsenterer sig med en klassisk rødstensfacade, traditionelle dannebrogsvinduer og røde tagsten på taget, hvor en kvist sætter prikken over i’et.

Lige rundt om hjørnet åbner hoveddøren op til et hus i tre etager, for I får en bolig i halvandet plan samt en praktisk kælder på 48 bonuskvadratmeter, der giver jer både et disponibelt rum, et oplagt værksted og et bryggers. Ovenpå folder boligen sig ud med 84 kvadratmeter, der passer perfekt til såvel singlen som parret; førstesalen er dedikeret til en separat værelsesafdeling, hvor et badeværelse har selskab af både et soveværelse og et gennemgangsværelse.

Hjemmet er fuld af sjæl og klassisk charme, som kommer til udtryk i både fyldningsdøre og originale plankegulve, og det er også et fint trappeparti, der leder jer ned i stueplan. Hernede får I boligens naturlige samlingspunkt, for etagen byder på køkken og stue, der ligger i delvist åben forbindelse, så I kan stå med middagsforberedelserne i køkkenet og samtidig deltage i snakken omkring spisebordet, når der er gæster på besøg.

Er vejret godt, kan middagen rykkes udenfor i jeres skønne oase af en baghave. Fra stuen kan I træde direkte ud til sol og sommer på den hævede træterrasse, som inviterer på aftensol, og scenen er dermed sat for grillhygge i haven. Fra terrassen har I et par trin ned til græsset, og her kan I indrette jer med alt fra små solkroge til flotte højbede.

Når I sidder i de trygge rammer af jeres vestvendte have, kan I nyde roen omkring jer, men I bor samtidig helt centralt her i Nykøbing Falster. Der er kun 400 meter til nærmeste supermarked, når I løber tør for mælk til kaffen, og der er også gåafstand til butikslivet i det stemningsfulde centrum. Fra jeres hoveddør er der heller ikke mere end små ti minutter til vandet, når I vil nyde en frisk gåtur langs kysten.

Mulighed for hurtig overtagelse.

Bestil en fremvisning med det samme.

Classensgade 7, 4800 Nykøbing F
Pris:
950.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
84
Grund:
215
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1911
Ejerudgift pr. md.
1.497 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter