fbpx
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom
Plantegning Zoom

LYS, INDBYDENDE ANDELSLEJLIGHED MIDT I ODDER

Del bolig

Det kan være såvel singlen som parret, unge som gamle, der her kan sætte et dejligt punktum for boligjagten med denne toværelses andelslejlighed centralt i Odder. Jeres nye hjem har adresse på Christianslund, og jeres bebyggelse ligger trygt og godt på et lukket vænge med grønne omgivelser i baghaven. I bliver naboer til det rekreative område, men samtidig bor I side om side med bylivet, så i en radius af 650 meter finder I flere gode indkøbsmuligheder, og herfra folder bymidten sig ud med spisesteder, station, specialbutikker og meget andet.

I flytter ind i en hyggelig bebyggelse bestående af toetagers ejendomme med byggeåret, 1989. Ejendommene ligger ud til åbne fællesarealer, der skaber dejligt med luft omkring jer, og de giver jer samtidig en grøn udsigt oppe fra lejligheden. Jeres nye hjem placerer sig på 1. sal, og I får et privat indgangsparti i stueplan. Med i købet hører desuden et praktisk skur til diverse opbevaringsløsninger.

Fra entréen leder en trappe jer op ovenpå, hvor turen starter med et godt førstehåndsindtryk, for I træder direkte op til det store, åbne opholdsmiljø, hvor stue og køkken ligger i delvist åben forbindelse til hinanden. I vil straks nyde effekten af den store mængde dagslys, der finder vej ind gennem de mange vinduer, og samtidig vil I lægge mærke til lejlighedens pæne stand.

I får et hvidt, funktionelt køkken med opvaskemaskine, og derudover er der rig mulighed for at indrette en hyggelig spisekrog med plads til morgenkaffen. Bevæger I jer ind i stuen, er der ligeledes god plads, så her kan I indrette jer med alt fra en spiseafdeling til et indbydende sofahjørne og en kontorplads. Derudover er lejlighedens 67 kvadratmeter også dedikeret til et soveværelse med morgensol samt et lyst flisebadeværelse med brus og vaskesøjle.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem!


Christianslund 94E, 8300 Odder
Pris:
519.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
67
Grund:
1609
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1989
Købspris
519.000 kr.
Boligydelse pr. md.
2.260 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter