fbpx
Plantegning Zoom

STOR 2 VÆRELSES - ØVERST - STOR SOLRIG ALTAN - ATTRAKTIV ADRESSE

Del bolig

Velkommen til! På Charlottenlundvej 2B er denne klassiske lejlighed beliggende, som med sine 58 kvadratmeter er velegnet til singlen eller parret, der gerne vil bo i gode, rolige rammer. Lejligheden er en endelejlighed øverst oppe og fremstår lys og indflytningsklar.

Fra entréen er der adgang til det hvidklinkede badeværelse, som udnytter pladsen til fulde med plads til vaskefaciliteter og badekar med brus. Køkkenet er opført med skabselementer i lyse toner, hvor I får masser af opbevaringsplads og alt i hårde hvidevarer. Bordpladen i naturlige farver harmonerer med det flotte gulv og er med til at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor der er plads til at samles om madlavningen.

Hjemmets stue er udstyret med et bredt sydvendt vinduesparti, der giver godt med lys til rummet. Der er plads til at indrette både spiseafdeling og sofaafsnit lige efter jeres ønsker, og med altandøren kan I både få frisk luft og fuglefløjt inden døre, samtidig med at I kan nyde morgenkaffen udenfor på den store altan som har sol hele dagen. Soveværelset har god plads til både dobbeltseng og skabsplads, samtidig med at I får et dejligt lysindfald.

I kommer til at være beliggende i et område, der med sin nærhed til Strandvejen byder på en del gode spisesteder og caféer, samtidig med at der er bibliotek og flere parker i nærheden. Kildeskovshallen med svømmehal og Fitness World ligger desuden indenfor gåafstand. Hvis er til strand og sand mellem tæerne, så har I små to kilometer til Hellerup Strand og den ikoniske kystlinje, der løber hele vejen op ad Nordsjællands østlige side, og med Bernstorffsvej Station under en halv kilometer væk kan I nemt benytte jer af S-togslinjerne.

Alt i alt en dejlig og velholdt lejlighed med lyse rum i fordelagtige størrelser - alt sammen med en god beliggenhed.

Fælles have, fælles privat p-plads, vaskeri samt tørrerum i kælderen. Brugsret til kælderrum. 


Charlottenlundvej 2B, 2. th., 2900 Hellerup
Pris:
2.850.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
58
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
2.271 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter