fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! TOPMODERNE TOVÆRELSES LEJLIGHED BELIGGENDE I CERESBYEN

Del bolig

Når du åbner hoveddøren, er det første, der møder dig, den store stue med åben forbindelse til køkkenet og soveværelset. Der er en rigtig god luftighed i det fælles opholdsrum, så du både kan etablere spiseplads tæt på madlavningen og samtidig have et hyggeligt afslapningshjørne med sofaarrangement og tv-krog. Med flotte parketgulve og et skønt lysindfald er det nemt at forestille sig arealerne med egne tilføjelser. Køkkenet er stilfuldt og funktionelt med indbyggede spots samt under- og overskabe til organisering af al køkkenudstyret. Soveværelset tilgås for enden af stuen til venstre, og herinde kan du fint have både dobbeltseng og garderobe. Som en dejlig forlængelse af boligen, får du en østvendt altan, hvor du kan nyde morgenkaffen i loungemøblementet og have plads til grill og altankasser. Sidst men ikke mindst får du et nydeligt flisebadeværelse med vaskesøjle og separat badeafsnit. Lejligheden henvender sig både til parret, der leder efter et førstegangskøb, personen, som gerne vil bo selv, eller den lille børnefamilie - for der er tilmed elevator til at effektivisere en travl hverdag.

Ejendommen er opført i 2017, og den moderne bydel tæller både boliger, dagligvarebutik, erhvervsbyggerier og uddannelsesinstitutioner. Området har desuden et skønt, grønt parkområde med høje træer og fine stisystemer. Dertil er der cykelparkering og parkeringsanlæg, hvis du har bil.

Med Aarhus Å blot et stenkast fra adressen har du naturoplevelsen lige indenfor rækkevidde, og du kommer til at bo i gåafstand til Midtbyen og stationen. Ligeledes finder du Botanisk Have med en stor legeplads og dejlige gåruter i nærområdet, og med et rigt kulturliv og caféstemning tæt på forener adressen på allerbedste vis drømmen om både byliv og natur. Kontakt os endelig for en fremvisning, så vi kan tale nærmere omkring denne skønne lejlighed!
Ceresbyen 37, 5. 2., 8000 Aarhus C
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2017
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter